Dlhé diely I-dlhodobo odstavené vozidlá-vozidlo s EČV, bez platnej TK a EK

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Karlova Ves

V riešení
meno
obcan 23. februára 2024

dlhodobo odparkovane vozidlo opel vectra bez platnej TK a EK, majitel ho preparkoval z parkoviska na Stoklasovej, kde dlhodobo zaberal miesto, https://www.odkazprestarostu.sk/bratislava/podnety/161878/stoklasova-dlhodobo-odstavene-vozidla-vozidlo-s-ecv-bez-platnej-tk-a-ek

23. február 2024

Peter

Toto nie je prvy pripad ked samosprava napise ze auto/vrak sa uz na mieste nenachadza ale neuvedie, ze ci ho dali odtiahnut alebo sa casto krat iba presunulo na ine blizke parkovisko. Teraz bude opat niekolko mesiacov trvat vyvesenie oznamu a potom sa zas iba presunie.
27. február 2024

Odpoveď samosprávy

Dobry den. Skutocne nevieme zarucit, ze pokial sa vozidlo na nahlasenom mieste uz nenachadza, tak ho majitel nepresunul na inu ulicu. Nasa mestska cast je rozsiahla a ma vela ulic. Vo vacsine pripadov auta odstranuju majitelia vozidiel na zaklade vylepenej vyzvy a dorucenej posty.

oddelenie ŽP
MiÚ MČ Bratislava - Karlova Ves
27. február 2024

Peter

Nemate ani informaciu o objednani odtahu a to ze ci odtahova sluzba aj realne auto/vrak odtiahla a nenasla po nom iba prazdne miesto, ak bol majitel rychlejsi?
Ak sa v takom pripade auto/vrak opat objavi o par ulic dalej a stale nema STK/EK, musi znova prebehnut cely proces lustracie, kontroly a neviem coho este? Ak nesplna podmienky na parkovanie na verejnom parkovisku na jednom mieste, nesplna ich ani na tom druhom.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania