Zmätočné dopravné značenie na križovatke Trnavská-Bajkalská

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Wizzard 11. júna 2015

Na križovatke Trnavská-Bajkalská pri odbočovaní doprava smerom na Tri veže smerom od Rožňavskej dochádza ku kolíziám medzi autobusmi idúcimi zo zastávky vo svojom pruhu rovno a autami odbáčajúcimi doprava z druhého pruhu sprava. Podľa zvislého značenia a semaforov je na odbáčanie doprava určený len jeden pravý pruh, podľa vodorovného značenia sú na to určené dva pravé pruhy, okrem toho vodorovné značenie je takmer úplne ošúchané a veľmi zle viditeľné.

15. jún 2015

Anonymný užívateľ

A ešte je ten pravý pruh úplné zničený.
Tie "koľajnice" sú už také hlboké, že mi pripomínajú asfaltové záveje.
18. jún 2015

Odpoveď samosprávy


Dobrý deň,

podnet bol odoslaný na príslušné odborné oddelenia Magistrátu hl. mesta, ktoré preveria situáciu s dopravným značením a rozhodnú o prijatí potrebných opatrení.

Oddelenie komunikácie a marketingu
Hlavné mesto SR Bratislava
07. august 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Oddelenie dopravného inžinierstva Magistrátu hl. mesta preverilo Váš podnet. Sú toho názoru, že dopravné značenie je naozaj zmätočné a okrem doplnenia zvislého dopravného značenia na Trnavskej ceste je nutná aj úprava vodorovného DZ v križovatke. Problém sme konzultovali s Krajským dopravným inšpektorátom s tým istým záverom. Oddelenie pripraví návrh zmeny a doplnenia DZ + obnova vodorovného DZ avšak až po dokončení prioritných úloh pre mesto - spracováva projekty dopravného značenia počas opráv vozovky komunikácií.

Oddelenie komunikácie a marketingu
Hlavné mesto SR Bratislava
21. október 2016

Wizzard

zmenou vozovky a vodorovného dopravného značenia je tento podnet už bezpredmetný.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania