Vstupné brány pre MŠ Slnečné jazerá

Zodpovednosť za riešenie: Senec

Vyriešený
meno
Juraj 12. júna 2015

Dobrý deň!

Od budúceho týždňa sa má uzatvoriť vstup na jazerá pre vozidlá pri železničnej stanici. Bolo by možné ponechať tento vstup otvorený aj poobede pre rodičov a pracovníkov MŠ Slnečné jazerá? (Aspoň v čase 15.00 - 17.30 hod.)

Ďakujem!

Juraj

29. jún 2015

Odpoveď samosprávy

Ráno môžu rodičia voziť deti cez ktorýkoľvek vchod. Popoludní, keď musia byť brány kontrolované a je najväčší nápor turistov, môžu rodičia vyzdvihnúť deti len cez bránu od obce Réca a to s preukazom, ktorý rodičom vystavila Materská škola na Slnečných jazerách. Toto opatrenie je aktuálne iba počas letnej turistickej sezóny.

mesto Senec
30. jún 2015

Juraj

Suhlasim, ze je to len pocas letnej sezony, ale je taky problem skontrolovat par preukazov pri vstupe? Tolko turistov s autom zase nechodi. MAD tam posielat nechcete, pesi je to s detmi naozaj daleko a autami nas posielate dookola... Teraz sa mozno vsetci ohradite, ze naco som tam prihlasoval dieta. Ale kam som ho mal prihlasit, ked su vsetky skolky uplne plne? Ked som spominal MAD, tak ma z mesta ohriakli, ze mam mat auto. Ked ho mam, tak mam chodit cez leto dookola a ked ho nemam alebo sa mi pokazi, tak v kazdom pocasi zima, dazd, horucavy ist pesi...
30. jún 2015

Karin

Juraj, hovoris mi to z duse. Lenze sama som sa presvedcila, ze problem ani tak nieje vo vstupe na jazera, akurat ze je zavreta druha brana, za ihriskami pri poslednom budefe (hadam vies o ktorej hovorim), tuto branu nema kto otvarat. Minule som sa musela otocit a vratit cez Recu. Nejako to musime vydrzat, alebo dufam ze bude zle pocasie - vtedy to byva obycajne otvorene :)

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania