Prechod ponad Einsteinovu - problémy

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Vyriešený
meno
Martin 01. augusta 2012

Pri včerajšom (31.7.2012) prechode cez lávku ponad Einsteinovu ulicu pri Inchebe som narazil na nasledovné problémy (viď obrázok):

(A) Výťah na strane pri Inchebe bol nefunkčný, zablokovaný tesne pod prvým "poschodím".

(B) Mriežka na odtoku na konci/začiatku hlavnej rampy má pozdĺžne medzery orientované v smere jazdy, čím hrozí riziko zapadnutia kolieska in-line korčule, možno aj cyklistickej galusky, a následného úrazu. Mriežka uprostred rampy (C) má tieto medzery vyriešené bezproblémovo, orientované o 90°, takže je možné cez ňu bez obáv prejsť. (Rovnako bezproblémovo sú vyriešené aj mriežky v podjazde popod Rusovskú cestu smerom od petržalskej železničnej stanice ku korzu.)

11. september 2012

Odpoveď samosprávy

Na základe preverenia dokumentácie a informácií sme zistili, že lávka ponad Einsteinovu ulicu pri objekte Incheby, rovanko ako ani ďalšie lávky ponad diaľnicu, nie sú v správe mestskej časti Bratislava-Petržalka. Súčasne však rampa pre cyklistov ako aj rampa pre chodcov z lávky pri Inchebe boli vybudované v rámci projektu „Petržalské korzo“ mestskou časťou Bratislava-Petržalka a sú v správe mestskej časti. Vzhľadom na súčasný nevyhovujúci stav odtokovej mriežky bude zabezpečená oprava chodníka. V súčasnosti sa realizujú prípravy pre zabezpečenie odvodnenia žľabu a celkového odstránenia tohto nežiadúceho stavu.

Milka Podmajerská
vedúca Kancelárie starostu
Miestny úrad Bratislava-Petržalka
08. august 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
na základe uvedeného považujeme tento podnet za vyriešený.
02. máj 2023

Peter Oravec

Dobrý deň.
Podnet je aktuálny, výťah nefunguje.
Prosím o preposlanie.
S pozdravom.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania