Zanedbaná zeleň v Bratislave

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený

Šokujúce, ale také bratislavské. Minulý rok magistrát vysadil množstvo stromov, (asi až príliš nahusto), na Bajkalskej ulici. Samozrejme ich nikto nepolieva a preto aj keď ešte leto poriadne nezačalo, už je tretina z nich vyschnutá. Škoda za tisíce eur! Bratislava leží na Dunaji, ale polievanie je tu očividne väčší problém ako v južných krajinách!?

16. jún 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň
ďakujeme za podnet. Žiaľ momentálne je situácia veľmi kritická a mesto nemá peniaze na zalievanie stromov. Prax je taká, že ak sa vysadia stromy má sa o ne starať ten kto ich zasadí po celé tri roky. Výsadba týchto stromov bola produktom predvolebnej kampane a nie je známe, kto tie stromy zasadil a kto sa má teda o ne starať. Žiadne odovzdávacie protokoly totiž nezostali.

Oddelenie marketingu a komunikácie
03. júl 2015

Ladislav Dudor

mesto nemá peniaze na zalievanie stromov??? to snáď nemyslíte vážne! neviem si predstaviť tie horibilné sumy za zalievanie stromov, určite by sa na tom zosypal celý mestský rozpočet. Banda tragédov!
16. júl 2015

Ružinov - Prievoz

Vcera som siel okolo a polievali ich vsetky doradu.
17. júl 2015

Bratislavský okrášľovací spolok

Vďaka, zhodou okolností sme to včera videli aj my. Robila to Carni Herba - Zares. Veríme že sa to deje aj na základe nášho podnetu.
20. júl 2015

Rado

Urcite! Toto mesto bez Macuhu by bolo stratene!

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania