Zničený plot

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Daniel Slivarich 08. augusta 2012

Dobrý deň. Samozrejme, ako býva na Slovensku zvykom, niečo sa pokazí, a potom sa to nechá schátrať a nechá sa to v rozbitom stave. Hovorím o plote na Záhradníckej ulici, ktorého časť zostala zničená po nehode autobusu. V Japonsku po povodniach postavia za týždeň novú diaľnicu, tu na Slovensku nie sme schopní opraviť jeden smiešny plot ani za nie že jeden mesiac, ale za pár mesiacov či rokov. Bol by som rád keby mesto neukazovalo pri každej príležitosti svoju neschopnosť a nezodpovednosť a raz sa postavilo k problému zodpovedne a hneď ho aj vyriešilo. Fakt je nechutné ako si v tomto štáte každý prehadzuje problémy ako horúci zemiak a nikto nič nechce riešiť.
Ďakujem

23. august 2012

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet a súčasne Vám oznamujeme, že ulica Záhradnícka, na ktorej sa zdemolovaný plot nachádza, patrí do priamej správy Magistrátu hlavného mesta SR Bratislavy, z uvedeného dôvodu sme podnet zaslali na magistrát a budeme ich žiadať o urýchlenú opravu.

Tatiana Baáriová, kancelária starostu
07. november 2012

Daniel Slivarich

K dnešnému stavu môžem dodať len toľko, že daný plot bol opravený "po slovensky". Zničená časť plota síce bola opravená ale samozrejme že nový nedobudovali.
23. november 2012

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Ďakujeme za Váš podnet. Poškodené zábradlie po dopravnej nehode bolo odstránené. Vzhľadom na výrazné šetriace opatrenia však na uvedenú nové oplotenie neboli vyčlenené finančné prostriedky z rozpočtu na rok 2012. Opravu zábradlia zaradíme do plánu údržby na rok 2013. V prípade pridelených finančných prostriedkov zabezpečíme realizáciu.

Mgr. Marek Papajčík
referát vzťahov s verejnosťou
Kancelária primátora hl. mesta SR Bratislavy
10. február 2019

Lukáš Bartošovič

dobry den, plot/zabradlie je uz nejaky cas uspesne po oprave, vid https://goo.gl/maps/vy5VzsUyXLK2
VYRIEŠENÝ podnet

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania