Ružová dolina-Cesty a chodníky-iné

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

V riešení

z akého dôvodu ide mesto oplotiť daný parčík? pokiaľ ide o výbeh pre psov bolo by dobré odstrániť značku zákaz znečisťovania pokuta 33€.

17. apríl 2024

obcan

Ružová dolina-Cesty a chodníky-iné

Parcik Zahradnicka/Ruzova dolina: Zasadene tyče k oploteniu? To je aky zamer? Obcania, ziadaju od Magistratu/samospravy vysvetlenie. Dakujeme.
18. apríl 2024

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, na danom mieste sa bude nachádzať nový oplotený výber pre psov. Tabuľka bude odstránená.

Komunikačné oddelenie

Miestny úrad Ružinov

V prípade ďalších podnetov alebo otázok nás môžete kontaktovať na [email protected].
Ďakujeme
24. apríl 2024

Tomáš

Dobrý deň, keď už oplocujete tento výbeh pre psy, bolo by dobré, ak by ste vedľa chodníka, ktorý ide pozdĺž neho, opravili nefunkčnú lampu, fotka č. 1. A takisto aj lampu, ktorá sa nachádza na parkovisku neďaleko vchodu Ružová dolina 9. Tento podnet som nahlasoval takmer presne pred rokom a nič sa odvtedy nezmenilo. Parkovisko aj chodník pred bytovkou sú večer tmavé, neosvetlené. Opravujte najprv lampy, ktoré nefungujú a nevymieňajte tie, ktoré fungujú. Očakávam preto rýchlu nápravu, nejaké výhovorky na Siemens a novú mestskú firmu zabezpečujúcu osvetlenie neobstoja.
24. apríl 2024

Erik Ferianc

včera som videl pracovníkov meniť lampy na Miletičovej aj Trenčianskej ulici, asi prebieha výmena za nové LED v celom okolí.
25. apríl 2024

Anonymný užívateľ

Tomáš, na tú d-mol lampu v parku je založený podnet už od roku 2017!!! Nefunkčná lampa v parku pri Ružovej doline č. 6 https://www.odkazprestarostu.sk/bratislava/podnety/39048/nefunkcna-lampa-v-parku-pri-ruzovej-doline-c-6
25. apríl 2024

Tomáš

To je banda *******
29. apríl 2024

Erik Ferianc

Overenie stavu podnetu - podnet bol vyriešený

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania