Zrušenie kontajnera za DK Trnávka

Zodpovednosť za riešenie: Iné

Vyriešený
meno
Rastislav Solár 23. júna 2015

Prosím o odstránenie kontajnera na sklo, ktorý je umiestnený na voľnej ploche za bývalým kultúrnym domom Trnávka, kde sa okolo neho pravidelne vytvára čierna skládka. Umiestnenie tohto kontajnera tam nemá žiadne opodstatnenie, len zbytočne vytvára príležitosť na tvorenie čiernej skládky v jeho okolí nezodpovednými občanmi. Zároveň prosím aj o odstránenie navozeného odpadu a prípadne aj umiestnenie tabule v zmysle Zákaz sypať smeti.
Ďakujem

29. jún 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Zvon na sklo objednala MČ Ružinov. Dodaj a odber zberných nádob vykonávame len na základe požiadavky objednávateľa. Dňa 24.06.2015 sme vyzvali OŽP MČ Ružinov o stanovisko, či máme odobrať zvon na sklo, ktorý slúžil pre kultúrny dom - Cultus centr. pre kultúru a umenie. Ak MČ požiada o odobratie zvona na sklo na Bulharskej ulici, tento odvezieme v najkratšom možnom termíne.

S pozdravom

Alžbeta Štepánková
obchodná manažérka
31. júl 2015

Rastislav Solár

Dobrý deň,
opätovne Vás žiadam o riešenie toho podnetu. Informovali sme sa aj v OLO, oni čakajú na mesto, aby požiadalo o odstránenie kontajnera, zatiaľ sa tak nestalo. Medzitým odpad na mieste naďalej pribúda, viď aktuálne foto. Ak má MČ Ružinov potrebu mať tam ten kontajner i napriek tomu, že budova DK je opustená, tak nech potom aspoň zabezpečuje pravidelné čistenie a udržiavanie týchto priestorov.
10. august 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Na základe žiadosti OŽP MČ BA - Ružinov zo dňa 3.8.2015 sme dňa 6.8.2015 zvon na sklo z Bulharskej ul. odobrali.

S pozdravom

Alžbeta Štepánková
obchodná manažérka

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania