Poškodzovanie zelenej plochy

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Vyriešený
meno
Jozef Novák 25. júna 2015

Prosím o vyriešenie poškodzovania zelene neďaleko krásne zrekonštruovaného námestia

29. jún 2015

Rado

S tym Bajan a ani nikto na urade nic neurobi, ja som pisal priamo Bajanovi, neskor aj pani Kardosovej (ktora mi odpisala NEDA SA) asi 10 e-mailov. Trvalo to 3 mesiace. Musel som to zobrat do vlastnych ruk a dal som navozit kamene aby tade nemohli auta chodit.

U Bajana to tak chodi, ked nieco chces mimo terminu volieb, tak si to urob sam!
03. júl 2015

Odpoveď samosprávy

Sankcionovanie nesprávneho spôsobu jazdy a parkovania nepatrí pod kompetenciu starostu Petržalky. Je to oblasť kompetencie mestskej polície hlavného mesta SR Bratislavy a štátnej polície.

Vzhľadom k opakovanému ničeniu verejnej zelene, túto plochu, ktorú rozjazďujú a poškodzujú bezohľadní vodiči, sme zahrnuli do evidencie požiadaviek na osadenie zábran do zelene. Tieto budeme realizovať postupne v súlade so schválenými finančnými prostriedkami na túto činnosť.

Mestská časť BA-Petržalka v súčasnosti pripravuje zavedenie novej parkovacej politiky na území Petržalky, ktorá – podľa nás – môže byť jediným systémovým krokom, ako zaviesť isté pravidlá a tým poriadok na verejných priestranstvách a ako vrátiť chodníky chodcom a zároveň ako chrániť zeleň. Bude to chcieť veľa trpezlivosti, ale aj pochopenia zo strany vodičov, ale veríme, že to bude krok správnym smerom.

mestská časť BA-Petržalka
08. september 2018

Martin U

Zelená plocha sa už dala do uspokojiveho stavu. Rozjazdená už nie je. Vyriešené.
08. september 2018

Martin U

Lepšia foto

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania