Nepojazdne motorove vozidlo bez platnej EK a TK

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Vyriešený
meno
Jožko Mrkvička 26. júna 2015

Na parkovisku pri dome na Smolenickej č.3 je niekolko rokov odstavene nepojazdne motorové vozidlo Peugeot EČ DS211A bez platnej EK a TK skončenej v r. 2012/ pričom s časti zasahuje aj na vyhradene miesto pre invalidov.

03. júl 2015

Odpoveď samosprávy

Pracovník oddelenia životného prostredia vykonal kontrolu uvedeného vozidla Peugeot, striebornej farby, evidenčné číslo DS 211 AY, odstaveného na Smolenickej 3. Vozidlo na prednom skle nemá platné nálepky o vykonaní povinnej technickej a emisnej kontroly. Po zistení majiteľa vozidla cez dopravný inšpektorát PZ ho upozorníme na odstavené vozidlo. V prípade, že vlastník vozidlo nespojazdní alebo neodstráni v stanovenej lehote, požiadame odbor cestnej dopravy a pozemných komunikácii Okresného úradu Bratislava o vyradenie vozidla z cestnej premávky a následne o vyradenie z evidencie PZ. Až po jeho vyradení z evidencie môžeme dať vozidlo odstrániť.

Vzhľadom k tomu, že toto auto zasahuje aj do vyhradeného parkovacieho miesta, požiadali sme mestskú polícu hlavného mesta aby sa skontaktovala s majiteľom vyhradeného parkovacieho miesta a aby sa s ním priamo dohodla na ďalšom postupe o možnosti odtiahnutia vozidla.

mestská časť BA-Petržalka
06. marec 2016

Brano Lipo

Ako je mozne ze do dnesneho dna nebolo vozidlo z parkoviska odstranene ?
Od nahlasenia ubehlo 8 mesiacov .
09. máj 2017

Jožko Mrkvička

Ubehli dalšie dva roky, auto tam stale nepohnute stoji, a ja si sam sebe nadavam prečo som tento vrak nahlasil, keď kompetentne organy s tym aj tak ho.no urobili.
14. september 2017

Odpoveď samosprávy

Vrak bol odstránený.

MČ Petržalka

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania