Hlboké výtlky obmedzujúce MHD aj osobné automobily

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
David 27. júna 2015

Hlboké výtlky na Moste SNP smerom do centra v pravom jazdnom pruhu nachádzajúce sa v tejto časti minimálne 2 roky. Ide o sériu výtlkov za sebou cca. 20 až 30 metrov.

MHD tu prevádzkuje niekoľko liniek veľkokapacitných autobusov a po moste prejde denne niekoľko desiatok tisíc automobilov,t.j dochádza k značnému rozširovaniu týchto defektov.

Vodiči autobusov sa snažia vždy vyhnúť tomuto úseku aby nepoškodzovali vozidlá (nakoľko ak týmto úsekom musia prejsť denne niekoľko desiatok krát, došlo by k trvalému, nezvratnému poškodeniu autobusu) vyhýbajú sa do druhého jazdného pruhu čím ohrozujú vozidlá v ľavom jazdnom pruhu alebo prechádzajú po krajnici. Na moste je zvýšená rýchlosť na 60 km/h.

Nakoľko sa jedná o veľmi vyťaženú komunikáciu, bolo by správne tento úsek opraviť.

Ďakujem

27. jún 2015

atómové digitálky

Načo ,to je posledné varovanie motorizovaným turistom, že je najvýšší čas otočiť povoz na spätnú cestu
29. jún 2015

Stano

Pripajam sa tiez k prispevku.Skoro cely pravy jazdny pruh je posiaty zdeformovanym asfaltom.Je najvyssi cas to vyfrezovat.
13. júl 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň
ďakujeme za Váš podnet. Informovali sme správcu komunikácie, ktorý v letných mesiacoch urobí čiastočnú nápravu.

Oddelenie marketingu a komunikácie
15. júl 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň
ďakujeme za Váš podnet. Informovali sme správcu komunikácie, ktorý uviedol, že predmetná zaležitosť ohľadne opravy vozovky bola objednaná u dodávateľa. Vzhľadom k súcasným finančným možnostiam Magistrátu pôjde o ĺahké vyspravenie nerovnosti tzv. triskovou metodou. Pripadne ďaľšie komplexnejšie opravy sú predmetom konzultácii s odbornikmi, nakoĺko by si vyžadovali vynaloženie značných finančných prostriedkov.

Oddelenie marketingu a komunikácie
07. august 2015

Marek Hegci

Trisková metóda?, to tam ani nemusíte opravovať, v tomto teple to vydrží tak týžden - ak by sa to aspon vyfrézovalo a uložil nový koberec v najhorších úsekoch - BUS pruh... oprava komunikácie na moste SNP by mala byť prioritou - velke zaťaženie autobusov , vysoké dopravné zateženie,kmitanie konštrukcie od rázov spôsobených prejazdom nerovností, pretekanie daždovej vody do samotnej konštrukcie mosta a pod!!! sa čudujem že to nejaký statik nezavrel...
03. marec 2019

Martin Uváček

Opravené v roku 2017. Vyriešené

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania