Zámocká-reklama-nevhodne umiestnená (na chodníku a pod.)

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení
meno
T. 16. mája 2024

Denne tymto chodnikom prechadza velke mnozstvo turistov a domacich a nova prevadzka umiestnuje od prveho dna otvorenia prevadzky nevhodne reklamu na chodniku ktora pravidelne tvori prekazku pri chodzi… a predpokladam ze sedenie na ulici taktiez nebude s kostolnym poriadkom.

Vie s tym niekto nieco spravit?

16. máj 2024

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Hlavné mesto SR Bratislava
17. máj 2024

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme, že ste nám tento podnet nahlásili. O postupe kolegýň a kolegov v jeho riešení Vás budeme informovať. Prosíme Vás o trpezlivosť.

S pozdravom,
Kto? Oddelenie dopravných povolení + Sekcia správy nehnuteľností
Kedy? Mesiac

Oddelenie služieb občanom
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy
17. máj 2024

T.

Dnes to chlapci povzniesli na novu uroven a umiestnili na chodnik nielen tabulu ale aj dake automaty na mince, kusok odtial je zakladna skola a chodia okolo denne aj studenti…

Podnik vedla, pasta fidli po vzore pizzerie taktiez umiestnil aj sedenie aj tabulu taktiez do cesty, verim ze im bude pekne vysvetlene ze takto to neni s kostolnym poriadkom. Dakujeme.
26. máj 2024

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

dňa 20.05.2024 bol na miestnej ceste II. triedy Zámocka v Bratislave vykonaný štátny odborný dozor. Na základe vykonanej kontroly bolo zistené, že na predmetnej miestnej ceste je umiestnené vonkajšie sedenie (terasa) a 1 ks reklamno-propagačného zariadenia bez povolenia cestného správneho orgánu. Subjekt bol vyzvaný k vykonaniu nápravy. Ohľadom ďalších krokov v správnom konaní Vás budeme informovať.

S pozdravom,
Kto? Oddelenie dopravných povolení
Kedy? Mesiac

Oddelenie služieb občanom
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania