Opäť rozbitá cesta na Vajnorských jazerách

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Vajnory

Vyriešený
meno
Martin Slimák 30. júna 2015

Cesta v lokalite Vajnorské jazerá, ktorá je v správe mestskej časti Vajnory je opäť v katastrofálnom stave. Výtlky, ktorých opravy vykonané pred cca pred dvomi rokmi boli aj v niektorých podnetoch Odkazu pre starostu reklamované ako nevyhovujúce a nekvalitné sú opäť na rovnakých miestach. Fotiť všetky ani nemá zmysel, nakoľko sú naozaj všade. Niektoré sú hlboké aj 15 cm. A zeleň prerastajúca na cestu bola reklamovaná tiež už viac krát a doteraz s tým nik nič nespravil. Chápem, že mestská časť asi nemôže strihať zeleň prerastajúcu zo súkromných pozemkov, ale čo jej bráni pri skracovaní zelene prerastajúcej na cestu od brehu jazera ? Obyvatelia Vajnorských jazier platia rovnaké a vyššie dane ako ostatní obyvatelia Vajnor, avšak o túto lokalitu a jej obyvateľov nejaví mestská časť záujem...

30. jún 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet.
Váš podnet postupujeme na riešenie príslušnému odbornému referátu úradu a o výsledku Vás budeme informovať.
Aj keď sa budeme snažiť Váš podnet vybaviť čo najskôr, chceme poprosiť o trpezlivosť a ohľaduplnosť vzhľadom k tomu, že každý referát úradu rieši nemalé množstvo už došlých úloh.
Ďakujeme za pochopenie.

S pozdravom


Mária Horváthová
Sekretariát starostu
MČ Bratislava – Vajnory
08. júl 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za upozornenie.
obhliadku Vajnorských jazier sme vykonali spolu s vedúcou stavebného oddelenia a ešte tento týždeň sme opätovne vyplnili výmoľ asfaltovou drvou, ktorý sa po čase obnovil na zákrute pri rázcestí medzi malým a veľkým jazerom.
Údržbu účelovej komunikácie okolo Vajnorských jazier sa snažíme zabezpečovať v rámci našich možností, a teda vyplnením najrozsiahlejších výmoľov asfaltovou drvou.
Čo sa týka prerastajúcej zelene zo strany od jazera, tak tá prerastá len na dvoch miestach.
Orez inkriminovaného prerastania sa priebežne tento týždeň už orezáva. Ostatná zeleň vysadená pred pozemkami s chatkami slúži majiteľom ako clona. V niektorých prípadoch je možné vyzvať majiteľov, aby si túto zeleň zasahujúcu do komunikácie odstránili.

Ďakujem

S pozdravom

Ľubomír Krištofič
Vedúci hospodárskej správy
19. október 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

v letných mesiacoch boli vykonané lokálne opravy povrchov komunikácií na jazerách, ako aj orezy.

S pozdravom

Ing. Janka Mešťaníková
referát cestného hospodárstva
MČ Bratislava – Vajnory

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania