Fontánka pred ZŠ A. Dubčeka

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Karlova Ves

Neriešený
meno
Zuzana 01. júla 2015

Dobry den,
minimalne od podvecernych hodin dna 30.06. preteka fontanka na pitie na namesticku pri ZS A. Dubceka na Majernikovej. Prud vody nejde vypnut a vsetka voda hodiny vyteka na chodnik a na ulicu a potom do kanalizacie. Skusali sme aj volat na tel. cislo na nahlasenie poruchy zo stranky, ale cisla nefunguju! (http://www.karlovaves.sk/dolezite-telefonne-cisla )
Prosim, zastavte nejako tu vodu, velmi ma mrzi, ze tolko pitnej vody pretecie zbytocne do kanalizacie, kym to niekoho kompetentneho zacne zaujimat.
Dakujem pekne.

01. júl 2015

Zuzana

dnes som sla okolo a uz voda nepreteka, dakujem za pomoc :)
08. júl 2015

Odpoveď samosprávy

Dobry den.
Pracovnici hospodarskej spravy vykonali hned po nahlaseni podnetu opravu fontany.
Dakujeme za upozornenie

Halina Trubinyiova
oddelenie dopravy a ZP
MiU MC Bratislava - Karlova Ves
16. máj 2018

Anna Parimuchova

Na namesti pred ZS Alexandra Dubceka na Majernikovej 60 nefunguje uz dlhodobo fontanka s pitnou vodou. Okrem toho, ze voda z nej netecie z neznamych dovodov, je dany mobiliar velmi znecisteny (plny ohorkov z cigariet). Je mozne ju opatovne obnovit, aby voda tiekla? Na okoli sportuje velmi vela ludi, pohybuju sa aj male deti, ktore by urcite cerstvu a pitnu vodu na osviezenie privitali.
07. august 2019

Zuzana

Dobry den 😊 Vcera sme chceli pouzit toto napajadlo na vodu, nakolko detom dosla ich voda na ihrisku a je to znicene, plne špakov. Bolo by super keby sa to dalo spojazdnit. V tychto horucavach by to bolo na nezaplatenie. Dakujem 🙏🏻

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania