"Štyri hrby" na Dvojkrížnej

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Jakub 02. júla 2015

Na Dvojkrížnej sú 4 celkom nebezpečné hrby/výmoly, medzi šoférmi MHD familiárne prezývané štyri hrby. Pri jazde vždy celý autobus/trolejbus veľmi nepríjemne nadskočí a iste sa to odráža aj na technickom stave našich nových trolejbusov. Z fotiek to nie je príliš vidieť, no jazda cez ne nie je príjemná. Prosíme o skorú opravu cesty!

Ďakujeme!

03. júl 2015

andy

Tak k tomuto sa pripajam. Vcera som tadial nahodou isiel a myslel som, ze som sa dostal na tankodrom. Fakt zazitok.
03. júl 2015

Jakub

Ozaj, aby bolo jasné, je ich viac roztrúsených a zišla by sa oprava celej cesty. Ale veď ktoré miesta to sú bude poznať určite. Inak som počul, že veľmi podobné bolo niekde okolo Mokrohájskej a zbrúsili, tak sa hádam aj u nás podarí.
13. júl 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň
ďakujeme za Váš podnet. Informovali sme o ňom správcu komunikácie. Uvedené nedostatky na komunikácii na Dvojkrížnej ulici eviduje a tieto môžu byť odstránené až na základe pridelených finančných prostriedkov.Váš podnet bol zaradený do harmonogramu prác.

Oddelenie marketingu a komunikácie
05. september 2015

tomas

zatial by stacilo len zbrusit (frezovat) tie hrby, myslim ze na to nie je potrebne cakat na pridelenie financnych prostriedkov, jazdim tadial niekolkokrat denne a je to nebezpecne, minule mi na tom hrbe skoro spadol pod kolesa cyklista

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania