Vraky aut

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

Vyriešený

vraky aut zaberajuce tri parkovacie miesta na parkovisku. prosim okamzite odstranenie.

08. júl 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet.
Mestská časť Bratislava Ružinov požiadala 15.4.2015 o odťah vozidiel Š-Felícia bordovej farby a Citroen bordovej farby, obe s výzvou zo dňa 10.3.2015.


kancelária starostu
21. august 2015

Jozo

nic sa nestalo. auta tam stale su. a tel cisla na spolocnost su nefunkcne. podla mna je to ucelove zneuzivanie svojej funkcii ci je trestny cin.
21. august 2015

Jozo

dalsia foto
24. august 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
o odstránenie uvedených vozidiel bolo po prvý raz požiadané 15.4.2015. Spoločnosť, ktorá pre Mestskú časť Bratislava – Ružinov uvedenú službu vykonáva prechádzala personálnymi zmenami a z uvedeného dôvodu odťahy nevykonávali – začo sa aj ospravedlnili. Odťahy uvedených a aj ďalších vozidiel sme urgovali 10.7.2015 e-mailom a následne aj telefonicky. Ospravedlňujeme sa za vzniknutú situáciu, ale bohužiaľ Mestská časť Bratislava – Ružinov nemôže ovplyvniť zrýchlenie odťahu.


kancelária starostu
23. september 2015

Jozo

prosim Vas doteraz sa nic nezmenilo. rad by som Vas poziadal aby ste dali vypoved. dakujem.
16. apríl 2016

Daniela K.

Včera bol rok odvtedy ako ste požiadali firmu, ktorá má na starosti odťah vozidiel. &Dúfam, že už prešli personálne zmeny, ale zdá sa, že stratili požiadavky na odťah. Mohli by ste ich znovu pourgovať? Domáci bojujú o každé voľné miesto, zamestnanci OC Centrál sa snažia parkovať na našom dvore, ničia asfalt a tu 3 autá zaberajú vzácne miesto. Ak ráno odídeme k lekárovi alebo na nákup, parkovať sa dá až večer. Súčasne by som sa chcela spýtaťm či nám môžete opraviť diery v asfalte aj na dvore ...
21. apríl 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

s pôvodnou spoločnosťou mestská časť Ružinov vypovedala zmluvný vzťah. Momentálne je v záverečnej fáze uzatvorenie zmluvného vzťahu s novou spoločnosťou na odťah vrakov. Po ukončení riadneho procesu a nadobudnutí platnosti zmluvy budú vozidla, ktoré spĺňajú podmienky, postupne odtiahnuté.


kancelária starostu
31. august 2016

Daniela K.

Nepojazdné autá

Už vyše roka čakáme, kým budú tieto vraky odstránené z nášho dvora na Jelačičovej 4-6. Zaberajú miesto, výzvy nepomohli. Myslím, že už určite je aj nová zmluvná firma na odťah, a tak neviem , či ste na nás nezabudli. Na našom dvore parkujú zamestnanci OC Centrál a situácia je zúfalá. Krúžia po dvore a hľadajú voľné miesta. Stačí, že ideme na nákup alebo k lekárovi a nemáme sa kam vrátiť.
01. október 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

kontrolujeme staršie podnety a po preverení sme zistili, že podnet je už vyriešený. Ospravedlňujeme sa že sme vás o vyriešení podnetu neinformovali skôr.

Komunikačné oddelenie
Miestny úrad Ružinov
V prípade ďalších podnetov alebo otázok nás môžete kontaktovať na [email protected].
Ďakujeme

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania