Bordel okolo privesu s jedlom na Vajnorskych jazerach

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Vajnory

Vyriešený
meno
A 10. júla 2015

Takto krasne to vyzera na Vajnorskych jazerach okolo privesneho vozika kde predavaju obcerstvenie...mozme tam ocakavat potkany a ine hlodavce nedaleko su smetiaky nevieme kto sposobuje tento bordel ale je to priamo za tym predajnym karavanom kazdy podnikatel by si mal zabezpecit cez OLO odvoz smeti a nie to skladovat takto nehovoriac kolko bordelu s tojte kopy plava uz v jazere!!!

13. júl 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet.
Váš podnet už rieši príslušný odborný referát úradu a o výsledku Vás budeme informovať.
Aj keď sa budeme snažiť Váš podnet vybaviť čo najskôr, chceme poprosiť o trpezlivosť a ohľaduplnosť vzhľadom k tomu, že každý referát úradu rieši nemalé množstvo už došlých úloh.
Ďakujeme za pochopenie.

S pozdravom


Mária Horváthová
Sekretariát starostu
MČ Bratislava – Vajnory
15. júl 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

dňa 10.07.2015 nám bol zaslaný Váš podnet týkajúci sa odpadu uloženého okolo
prívesu s jedlom na Vajnorských jazerách. Dňa 13.07. 2015 bola vykonaná ohliadka predmetného miesta pracovníkmi mestskej časti Bratislava-Vajnory. Na uvedenom mieste bol zistený komunálny odpad pozostávajúci z plastových igelitov a zvyškov potravy.

Uvedené miesto má prenajaté podnikateľka Svitlana Matúšová, ktorá bola ešte v uvedený deň telefonicky vyzvaná na odstránenie uvedeného odpadu a upozornená na povinnosť dodržiavania čistoty a poriadku na uvedenom mieste. Pani Matúšová uviedla, že tento odpad už odstránila.

Dnešného dňa bola vykonaná kontrola pracovníkmi mestskej časti Bratislava-Vajnory na predmetnom mieste, kde bolo zistené, že odpad bol odstránený.

S pozdravom
Ing. Michaela Hrčková
Referát životného prostredia a vodného hospodárstva
10. august 2015

Martin

Dobry den, Mozete mi povedat preco taky bufet vobec dostane povolenie na predaj? Kde su socialne zariadenia a kose na smeti? Treba to zrusit naokolo celeho jazera sa Nachadzaju vykaly! Tak isto bufet tam kde su zrubane stromy! Pan starosta treba to zrusit a zmenit cely system pomoci pre Vajnorske jazero. Bolo by fajn aby sa tomu jazeru viac Vajnorcania venovali. Predpokladam ze sa chodia v lete sem kupat. Viete aby neprisla chvilka ze jazero za chvilku bude brane ako prilis znecistene..!!!
18. august 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň prajem,

dňa 17.08.2015 bolo vykonané miestne zisťovanie ohľadne čistoty a poriadku v okolí stánkov s občerstvením na Vajnorských jazerách.

V okolí stánkov s občerstvením bol udržiavaný poriadok, pri stánkoch boli umiestnené prenosné WC toalety.

Dňa 18.08.2015 bude kontajnerové stojisko pri stánkoch s občerstvením vyvezené spoločnosťou OLO.

S pozdravom

Mária Bitarovská
Referát daní a poplatkov
MČ Bratislava - Vajnory

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania