Biznis s trojkolkami

Zodpovednosť za riešenie: Mestské Lesy

Vyriešený
meno
Martin 12. júla 2015

Dobrý deň, na konci potočnej ulice pred vstupom do lesa si "firma" vycapila svoju reklamu... pravdepodobne je reklama na čierno. Rovnako ma zaujíma, či mestské lesy, alebo mestská časť schválila využívanie lesnej cesty na takúto činnosť? Aj keď zrejme nič prevádzkovateľ neporušuje, ale na 99% nemá vybavené povolenie na vjazd svojím "firemným autom s trojkolkami" na lesnú cestu. Podobný "problém" súvisiaci hlavne s bezpečnosťou sa riešil v Tatrách s kolobežkami na ceste zo Sliezského domu. Dá sa očakávať, že trojkolka skončí pod kolesami nejakého SUV.

14. júl 2015

MLB

Na podnet 19077 pod názvom „Biznis s trojkolkami“ uvádzame nasledovné.
Mestské lesy v Bratislave uzatvorili dňa 27.5.2015 Zmluvu o nájme pozemku č.08/2015 so spoločnosťou Mountain carts, s.r.o. Účelom nájmu je využívanie pozemku, ktorý bol zverený Mestským lesom v Bratislave na jazdu na bezmotorových trojkolkách. Z uvedeného vyplýva, že spoločnosť Mountain carts, s.r.o. prevádzkuje svoju činnosť v súlade so zmluvou a taktiež vjazd ich automobilov je v súlade s povoleniami, ktoré vydali Mestské lesy v Bratislave. Celé činnosť je realizovaná tak, aby nebola ohrozená bezpečnosť návštevníkov lesoparku a neprišlo ku kolízii s automobilmi. Jedná sa o podnikanie malého rozsahu, ktoré má skvalitniť a rozšíriť možnosti rekreácie v bratislavskom lesoparku.
14. júl 2015

Odpoveď samosprávy

Na podnet 19077 pod názvom „Biznis s trojkolkami“ uvádzame nasledovné.
Mestské lesy v Bratislave uzatvorili dňa 27.5.2015 Zmluvu o nájme pozemku č.08/2015 so spoločnosťou Mountain carts, s.r.o. Účelom nájmu je využívanie pozemku, ktorý bol zverený Mestským lesom v Bratislave na jazdu na bezmotorových trojkolkách. Z uvedeného vyplýva, že spoločnosť Mountain carts, s.r.o. prevádzkuje svoju činnosť v súlade so zmluvou a taktiež vjazd ich automobilov je v súlade s povoleniami, ktoré vydali Mestské lesy v Bratislave. Celá činnosť je realizovaná tak, aby nebola ohrozená bezpečnosť návštevníkov lesoparku a neprišlo ku kolízii s automobilmi. Jedná sa o podnikanie malého rozsahu, ktoré má skvalitniť a rozšíriť možnosti rekreácie v bratislavskom lesoparku.
14. júl 2015

Martin

Ďakujem za odpoveď, ak je všetko ofiaciálne povolené nemám nič proti tomu.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.