Kostel Znievska ul.

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Vyriešený
meno
Vlasta 12. júla 2015

Bylo by možné řešit zvonení kostelu na Znievskej ul. Nevadí mi že zvoní no není příjemné už, když kostel zvoní 5- 10 minut kuse a to rano na obed vecer v nedelu. Bydlíme hned oproti kostelu a je to velmi hlučné a rušivé je možné něco s títmo udělat?

12. júl 2015

ivan türk

Je s tým možné niečo urobiť.Ale jedine ty sama.Kde zoženieš granát neviem.Čo chceš s tým v tejto bigotnej-tmárskej-korupčnej krajine asi tak robiť? (kokso ,to bude mínusiek, na černokňažníkov sa nesahá)
13. júl 2015

nezávislý_pozorovateľ

Počkajte si na objekty s minaretmi, nebude to dlho trvať a ráno, na obed a večer budeš počúvať nie zvony, ale všetci vieme čo, takže ja by som sa nesťažoval...
A myslím si, že kostol v Petržalke pár rokov stojí a všetci si zvykli, ale prisťahovalec by chcel mať pokoj. Slovensko má v ústave zakotvené kresťanské tradície, preto to treba rešpektovať.
13. júl 2015

ivan türk

Máš pravdu, budeme počúvať mekotanie z minaretov.A vieš prečo? Pretože sme sprosté ovce, ktoré všetko znesú ,proti ničomu sa nepostavia.Ani proti zvoneniu zvonov z kostolnej veži.A tú tupinu o prisťahovalcovi si si mohol odpustiť.Schválne hoď do placu z ktorej riti si sa v tej Pétržke ocitol.Iste nebudem ďaleko , ak poviem , ,že tvoj rodný jazyk operuje s termínmi ako je -Poď vonku , a Dva okná.Či?
13. júl 2015

Odpoveď samosprávy

Vo veci režimu prevádzky zvonov v kostole je potrebné kontaktovať správcu kostola, ktorým je:

Evanjelický a.v. farský úrad ECAV
Strečnianska ulica 15
851 05 Bratislava 5
Tel./Fax: : 63 82 75 59
E-mail: [email protected]


mestská časť BA-Petržalka
16. júl 2015

Martin

Ak niekto býva blízko kostola, musí s tým počítať.
30. júl 2015

deejay-servis

kostol tam pristavili neskôr ako paneláky mne tiež tie zvony vadia žijeme v21 storočí nemôžu si ovečky zvolávať cez SMS? a všetci by boli spokojný

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania