Revitalizácia parku Rešetkova/Osadná

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Nové Mesto

Uzavretý

Hoci ma ísť o obnovu parku, posledné týždne sa v parku Resetkova/Osadna pomerne vela dláždi a asfaltuje... Rad by som sa spýtal ci sa plánujú zachovať trávnaté plochy pretože aj na tych miestach určených na zeleň sa vysadili kríky a obsypalo sa to mulčom. Žiaľ, na webe som nenašiel žiadne vizualizácie ako to má vyzerať a podľa toho čo vidím z okna, pomer trávnatých plôch sa výrazne znížil... Vopred ďakujem za odpoved.

15. júl 2015

TLJ

Tá obnova parku je zdá sa nekonečnám,keďže takmer denne chodím okolo,hluk a prach je nezneziteľný,hlavne pre tamojších obyvateľov.A s tým betónom a dlažbou máte absolútnu pravdu,je to hnus,ale podľa dnešných tzv."architektov",je to moderné a financie na to určené sa musia predsa minúť,či sa to páči,alebo nepáči.
15. júl 2015

Jakub

Este by ma zaujimalo kto vyberal tento mobiliár vyzerajúci ako z doby kamennej...
15. júl 2015

TLJ

K tej zeleni a stromom,ešte poznámka,pri pohľade na Vami urobenú fotku ma napadla jediná otázka: "To čo za idio..a,dal zabetónovať korene stromov???!!!"
Odpoviem si sám: "Navrhol tzv.odborník,prácu vykonal robotník,schválil po dôkladnej analíze MU BANM,v tomto prípade Oddelenie životného prostredia a územného plánovania !!!"
20. júl 2015

Mária

vedúca oddelenia životného je pani Miriam Kamhiyehová, ktorá je urbanistka, so životným prostredím nemá nič spoločné, preto jej práca aj tak vyzerá
ten asfalt je výborný...pozdravujem Miestny úrad, dúfam, že park sa robí transparentne ako všetko na Miestnom úrade..starosta sa poradil s občanmi čo tam bývajú a vlastne im vyhovel
22. júl 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Ďakujeme za Váš podnet. Podľa vyjadrenia zodpovedného pracovníka z Oddelenia výstavby a investícií nedošlo k zníženiu pomeru zelene a spevnených plôch oproti pôvodnému parku. Spevnené plochy sa realizujú len na miestach kde sa aj pôvodne nachádzali.


Jana Plevová
22. júl 2015

TLJ

Opoveď takmer politická,a že odborníkom z Oddelenia výstavby a investícii,pod vedením Ing.Petra Majtána je potrebné zložiť poklonu,keď objem zelene neznížili a betón s asfaltom ponechali !
Nuž,ale prečo plochu zelene nezväčšili ?
Lebo zrejme následná údržba,už aj tak kriticky miznúcej zelene v tomto betónovo-asfaltovom meste,by si vyžiadala nemalé finančné prostriedky,ktoré nie su v súčasnosti zahrnúté v rozpočtovej atď.,atď.,atď...!!!
A keď nič iné - odpoveď by mala byť: "Neaká zeleň ešte medzi panelákmi zostala,že ?!"
Nuž len škoda,že deti sa tam nemôžu hrať,lebo psy tam chodia sr..ť !!!
22. júl 2015

Mária

stále chýba odpoved prečo stromy majú 10 centi okolo
28. júl 2015

Mária

Prečo altánok stojí na betone???to je nejaká novinka v štýle EU???

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania