Dudvážska-Neporiadok, plno špakov a odpadkov pri NC Hron

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Podunajské Biskupice

Uzavretý
meno
Miriam 14. júla 2015

NC Hron v Podunajskych Biskupiciach ma na svojom pozemku okolo bocnych vjazdov a vychodov pre zamestnancov znecistene travnate plochy pri parkovisku. Oproti Hlavnemu vchodu to kazdy den cistia rano, ale zajdete na roh Max lekarene tak na schodoch, ktore smeruju do Pizzerie posedavaju pracovnici a pofajcievaju a robia neporiadok. Ziadam o nariadenie, aby to prevadzkovatel musel vycistit a zarucoval, aby to aj v takom stave bolo.

16. júl 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Predmetný podnet odstúpime správcovi objektu NC HRON s požiadavkou na dôkladnejšie udržiavanie čistoty a poriadku a kontroly pracovníkov zabezpečujúcich poriadok v okolí nákupného centra.

Ing. Vandriak Eduard
ved. ref. ŽP,OaCH
MiÚ Podunajské Biskupice
06. august 2015

Lia

Neporiadok okolo OC Hron

Už tu bol pridaný podnet a kedže z neho bolo vyriešené nič, píšem podnet na veľmi ale veľmi znečistene okolie tesne oproti nákupnému centru v P.Biskupiciach Hron. Prikladám to najviac znečistené miesto na ľavom rohu od hlavného vchodu. Je to skutočná hanba pre toto centrum. Ľudia tam chodia nakupovať jedlo a lieky a na rohu lekárne posedávajú asociáli a tak isto aj zamestnanci tohto centra (hlavne z pizzerie PizzaMizza) a znečisťujú plochu tránika a parkoviska špakmi, plastovými fľašami, obalmi a ďalšími vecami...
Chodte sa tam pozriet a prejde zaisto vás prejde chut ísť nakúpiť do niečoho takého odporného ako je toto centrum. Žiadam o okamžíte zasiahnutie voči prevádzkovateľovi aby okamžite prostredie vyčisil a zároveň ho udržiaval čisté tak ako to robí aj pred hlavným vchodom.
15. august 2015

Jano

NC Hron ma tam postavit popolniky alebo zakazat fajcenie na tom mieste. Kazda sukromna firma ma pravo stanovit si podmienky udrziavania cistoty verejneho priestoru.
MC by mala v pripade nekonania, postupit vec na hygienicku inspekciu. Kde zijeme?!
12. január 2024

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Predovšetkým sa ospravedlňujeme za reakciu, ktorá prichádza až po niekoľkých rokoch. Po nástupe nového vedenia mestskej časti v roku 2022 sme z minulých období zdedili túto agendu, žiaľ v takomto stave a postupne sa snažíme všetky otvorené podnety (napriek svojej v mnohých prípadoch už neaktuálnosti) uzavrieť. Ďakujeme za pochopenie a tešíme sa na ďalšiu spoluprácu pri riešení podnetov - v reálnom čase.

Zo strany mestskej časti prebehla komunikácia s vlastníkom nehnuteľnosti vo veci udržiavania čistoty a poriadku v okolí OC Hron. Odvtedy sa situácia zlepšila.

S pozdravom

Oddelenie životného prostredia, odpadového a cestného hospodárstva

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania