Nepovolena terasa

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Vyriešený
meno
gabriela sokol 16. júla 2015

kaviaren baluarte v byvalej kotolni medzi budatinskou 73 a 75 ma pred kaviarnou vylozenych niekolko stolov - terasu, na ktoru nemaju pravoplatne povolenie.
tymito stolmi zaberaju miesto na parkovanie 2 aut - bezne sa tam vdaka nedostatku parkovacich miest parkuje. dakujem

16. júl 2015

Staromestský Občan

Pani Gabriela, a vy máte povolenie parkovať niekomu rovno pred oknom a na chodníku pre chodcov? Ja viem aká je v Petržalke situácia s parkovaním, ale vyháňať zo sídliska občiansku vybavenosť mi príde trochu nemiestne. Určite má viac ľudí úžitok z tej miniterasy ako z vášho osobného auta.
16. júl 2015

gabriela sokol

ja osobne takuto vybavenost vitam, ale ked obyvatelov o parkovacie miesta oberaju jednak vraky, ktore sa nehybu niekolko tyzdnov, dalej ludia mimo BA ktori nemaju trvaly pobyt tak aj to 1 ci dve miesta, ktore zabera tych par stolov su vzacne. hlavne ak tam vobec nemaju co robit.
17. júl 2015

Odpoveď samosprávy

Cafe Baluarte , Budatínska 73 má na základe rozhodnutia č. 5249/2015/12-OÚRaD/DC1 povolené zvláštne užívanie komunikácie za účelom exteriérového sedenia v termíne 11.5. – 30.9. 2015.

mestská časť BA-Petržalka
20. júl 2015

Ružinov - Prievoz

Podnet vyrieseny kedze ma kaviaren povolenie.
10. august 2015

shaggy

Ako si tá zlá kaviareň dovolila vyložiť stoličky pre ľudí na chodník. Každý predsa vie, že chodník patrí autám. Len tak ďalej, pani Gabriela, dajte im, naučte aj nás ostatných Petržalčanov, kde je naše miesto a že treba chodiť autom až do vchodu!
14. august 2021

Tomas

Fuj pán Sokol, dúfam že sa aspoň po rokoch hanbíte.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania