Burina a kríky na chodníku/parkovisku na Pečnianskej ul. 29-33

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Anonymný užívateľ 19. júla 2015

Rád by som upozornil na zanedbané a zarastené chodníky/parkovisko pri obytnom dome na Pečnianskej ul. 29-33 resp zo zadnej strany bytového domu Rusovská 3-9. Na rozhraní chodníka a parkoviska vyrastajú kríky, dokonca pri jednej z lámp sa tlačí strom. Podľa katastra patrí pozemok Hlavnému mestu Bratislava. Keď majiteľ pozemku zvláda vyberať poplatky za niekoľko vyhradených parkovaní na uvedenom parkovisku, mohol by sa aj postarať o to, aby to tam nevyzeralo ako v džungli...

29. júl 2015

Odpoveď samosprávy

V súvislosti so zaburineným pásom medzi parkoviskom a chodníkom pri bytovom dome Rusovská 3-9, oproti bytovému domu Pečnianska 29-33 Vám oznamujeme, že situáciu sme prešetrili. Predmetné parkovisko je vo vlastníctve Hlavného mesta Bratislavy a nebolo zverené do správy mestskej časti Bratislava – Petržalka. Vyzveme preto vlastníka pozemku k vykonaniu nápravy.


mestská časť BA-Petržalka
19. august 2015

Anonymný užívateľ

Ubehol mesiac od nahlasenia a nic sa neudialo. Bezny obcan ma kopec povinnosti, ktore po nom stat ci mesto/mestska cast vyzaduju. Naopak to uz evidentne neplati :-(
03. september 2015

Odpoveď samosprávy

Predmetné pozemky sp.č. 5056/4 a 5056/5 nie sú zverené do správy mestskej časti Bratislava – Petržalka, podnet je potrebné odstúpiť na hlavné mesto SR Bratislava.

MČ Petržalka
03. december 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

sme radi, že vám záleží na stave nášho mesta. O vašom podnete sme informovali kompetentné oddelenie, ktoré sa ním už zaoberá.

S pozdravom

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Hlavné mesto SR Bratislava
16. august 2022

Odkaz pre starostu

Podnet bol opätovne preposlaný samospráve.

Michal Haman
Administrátor pre Petržalku
04. jún 2023

Miloš

Toto je už dávno vyriešené, môžte odškrktnúť.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania