Zanedbaný parčík pred Úradom vlády

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Staré Mesto

Vyriešený
meno
Ondrej Lábaj 21. júla 2015

Dobrý deň,

rád by som upozornil na dlhodobo zanedbaný priestor parčíka pred Úradom vlády, konkrétne čistoty (množstvo odpadkov pod stromami a v kríkoch) a úpravy zelene (neupravené žive ploty, burina vo výške plotov).

Denne tadiaľ prechádzajú turisti a takáto vizitka pred dôležitým centrom vlády je veľmi nelichotivá.

Ďakujem Vám za vykonanie nápravy.

S pozdravom
Ondrej Lábaj

22. júl 2015

Xena

Ako sa hovorí "Pod lampou tma". Asi to nikomu zo zodpovedných nevadí. Aj to je naša spoločná vizitka. Možno by stačilo, keby sa zamestnanci ÚV SR išli trochu poprechádzať do parku .....
22. júl 2015

Ondrej Lábaj

ÚV SR má vlastný uzavretý park, tak ich to neláka. Tento priestor má byť ale reprezentatívny. Áno, je to naša vizitka.
22. júl 2015

Xena

Tak teda vyzývame zodpovedných na Miestnom úrade Staré Mesto a poslancov Mestského zastupiteľstva, aby s tým neporiadkom v centre niečo robili.
Máme na mysli aj situáciu na Nám. slobody, Kollárku a pod.
Veď, napr. jednou z priorít súčasného primátora je ČISTOTA V MESTE.
Kontroluje vôbec niekto, či sa podnety aj vskutku riešia? Nielen formálne?
22. júl 2015

Martin Burgr

Kontrolújú to vzásade všetci užívatelia odkazu. Napríklad tým, že ak príde nejaký podnet v mieste, kde už bol iný podnet, tak sa ten nový uvedie ako aktualizácie. Podľa aktualizácie následne vieme, že problém nebol riešený, meníme status a zase to zasielame samospráve, aby to riešila.
22. júl 2015

Xena

Pán Burgr, vďaka za informáciu.
28. júl 2015

Bratislavský Zorro

Tak tento parcik je hanbou mesta, takisto cele dane okolie a je tam Urad vlady, tak to uz o niecom svedci. Chodniky v prisernom stave, zelen, lampy atd. Ta socha Culena tam uz davno nemala byt a uz to cele malo byt kompletne vynovene, od 1989 ubehlo uz dost casu a myslim, ze okrem lamp a smetiakov sa tam vlastne nic nezmenilo.
30. júl 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

predmetný parčík je v správe MČ Staré mesto.

Oddelenie komunikácie a marketingu
Hlavné mesto SR Bratislava
30. júl 2015

Xena

Vdaka za informaciu. Obrsvisme sa teda na zofpovefnych v Starom Meste, aby vykonali napravu :-)
12. august 2015

Bratislavský Zorro

Dnes 12.8.2015 som tadial isiel a vo velkom "kultivovali" tento parcik, obrezali stromy a kriky a zrezali minimalne tri vacsie stromy, teraz je tam upal jak slak, podstatna cas tiena zmyzla, tie stromy asi nenahradia inymi dospelymi stromami, ako sa zvykne v kulturnej krajine.. Ale odpad tam ostal. Kazdy strom by mal byt v meste oznaceny, tak ako aj v inych mestach. Bratislava musi urychlene riesit vysadbu stromov a inej zelene, pretoze kazdym rokom budu leta horsie a horsie..
26. august 2015

Ondrej Lábaj

Dobrý deň,

parčík už upravený je. Ďakujeme! Veľmi radi by sme uvítali nové stromy, ako náhradu za tie, ktoré museli byť zrejme kvôli chorobe vyrúbané.

Podnet teda riešený bol.
27. august 2015

Xena

Pridávam sa.
05. apríl 2016

jarmila

Parčík pri Úrade vlády - Dobrý deň, už niekoľko dní je v predmetnom parčíku zneúctená socha nechutnými, hanlivými výrazmi. Dnes (05.04.2016) boli v parčíku deti s pani učiteľkou, chceli sa pri soche odfotiť, nedalo sa.... na lavičkách sedia ľudia smerujúci na/z Hlavnú vlakovú stanicu. Cez parčík prechádza denno-denne kvantum ľudí, nie je to dobrá vizitka nášho mesta. Prosím, zabezpečí niekto vyčistenie sochy? Prosím o nápravu.
13. jún 2020

Tomas Mahi

Zanedbany park. Nezarovnane kríky, nepokosena trava, neporiadok...

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania