Podnik Tatran na Starohájskej ulici, otvaracie hodiny


Uzavretý
meno
Marian 21. júla 2015

Podnik má otváracie hodiny do dvanástej, napriek tomu býva otvorený dlho do noci (do druhej aj dlhšie). Pred krčmou je terasa, zájazníci robia hluk, ktorý ruší obyvateľov blízkej novostavby, Terasa by nemala byť prevádzkovaná po 22. hodine, možno kedysi to nevadilo, no bohužiaľ teraz už v okolí bývajú ľudia.

21. júl 2015

Stefan

Mne zasa prekaza hluk z tej novostaby... Dennodenne hlasno pustena hudba a vykriky ludi z novootvorenych podnikov v novostavbe. Podnik Tatran absolutne neregistrujem...
21. júl 2015

Marian

Asi píšeme každý o niečom inom, ja o rušení nočného pokoja, vy o čom? Bývate vôbec v danej lokalite?
22. júl 2015

nezávislý_pozorovateľ

Mne tiež vadí novostavba, ecodesign house, tatran je tam dlhšie a tento podnet je podľa mňa úplne zbytočný, nehovoriac o vzdialenosti medzi oboma budovami.
22. júl 2015

Marian

Ak vám vadí ecodesign house (zrejme pizzeria, lebo iná prevádzka tam nie je), tak to riešte niekde inde, prečo to píšete sem? V tomto podnete ide o to, že Tatran nedodržiava otváracie hodiny a má do noci otvorenú terasu, pričom najbližšie byty sú 70 metrov.
(Máte dojem, že 70 metrov bez akýhkoľvek prekážok vie utmiť ruch z terasy o dvanástej v noci?)
Ako môžete napísať, že podnet je zbytočný, keď tam nebývate?
23. júl 2015

nezávislý_pozorovateľ

Vadí mi budova ako celok, nepáči sa mi, vadí mi, že zbrojíte proti Tatranu, prišli ste tam ako prisťahovalec a už vyskakujete, nebývam naštastie v tej novostavbe, ale mám miestnu znalosť a ak Vám vadí, že rušia nočný pokoj, tak to tiež riešte inde, na čo sem píšete?
Toto je diskusia pod podnetom a vyjadrujeme svoje názory, ok?
23. júl 2015

Marian

Vy máte nejaké zvláštne predstavy o diskusii, namiesto argumentov sa uchyľujete k osobným útokom, takže z mojej strany tu diskusia s vami končí
24. júl 2015

Odkaz pre starostu

Poprosím o vecnosť diskusie s argumentami, ktoré budú smerovať k vyriešeniu podnetu a nie k urážaniu odstatných diskutérov.

Michal Haman
Administrátor pre Petržalku
24. júl 2015

Stefan

Ja byvam v tej lokalite (ulica hrobakova)... A kedykolvek idem okolo registrujem hluk akurat z podnikov pod novostavbou, v podniku Tatran je vzdy mrtvo alebo tam sedi par ludi ci uz je 10hodin alebo 1hodina rano... Tym nechcem nejako vyzniet ako odporca novostavieb len sa snazim objektivne vykreslit situaciu... A podnik Tatran poznam uz od detstva, vzdy tam chodilo malo ludi o nejakom ruseni nocneho pokoja nemohla byt ani rec (aj ked nebolo vlastne koho rusit). Mozno su novy zakaznici Tatranu co robia hluk prave obyvatelia tej novostavby...
25. júl 2015

Ondrej

Rovnako som v danej lokalite vyrastol, byvam a prezil cely zivot, no pseudoargument, ze Tatran je tam dlhsie alebo niekto je oznaceny za pristahovalca su absolutne irelevantne. Faktom je, ze Tatran nedodrziava otvaracie hodiny a hluk z tejto prevadzky/terasy pocut hlboko do noci. Ruch z pizzerie v novostavbe ustane po 22:00 vzdy ustane. Bohuzial Vase tvrdenie pan Stefan "o nejakom ruseni nocneho pokoja nemohla byt ani rec" posledne obdobie vobec neplati a potvrdil to aj nocny zasah styroch policajnych vozidiel a psovoda tuto noc v danom podniku. Tento postreh pisem ako clovek, ktory si tam tiez podvecer z casu na cas zvykne sadnut na jedno.
26. júl 2015

Silvia

Je uplne jedno, kto su zakaznici podniku Tatran. Dolezite je, ze Tatran jednoznacne nedodrzuje otvaracie hodiny. Zakaznici na terase a zakaznici vychadzajuci z podniku davno po prevadzkovej dobe robia neskutocny hluk. Ako napisal Ondrej, naposledy bol potrebny opakovany zasah niekolkych policajtov. Suhlasime, ze s otvaracimi hodinami je potrebne nieco robit (povolenie by malo byt na rovnaku dobu ako ma Pizza mizza; obe prevadzky su blizko a predstavuju pre okolie rovnaky hluk) a Tatran by svoje prevadzkove hodiny mal aj laskavo dodrziavat. Inak sa tam budu aj opakovat policajne zasahy...
28. júl 2015

Peter

Prečo by to mal Marián riešiť inde? Toto je podnet o Tatrane! A ako Ty vieš, že je prisťahovalec? A ak za diskusiu považuješ osočovanie neznámych ľudí, tak je niekde v Tvojom zmýšľaní chyba...
03. august 2015

Odpoveď samosprávy

Váš podnet budeme riešiť s majiteľom podniku. V spolupráci s mestskou políciou uskutočníme aj kontroly priamo v prevádzke.

mestská časť BA-Petržalka
06. august 2019

Odpoveď samosprávy

Podnet bol preverený, pričom táto prevádzka už neexistuje. Hliadky Exp. MsP BA V boli inštruované a počas výkonu služby sa zameriavajú na zabezpečenie verejného poriadku aj na ulici Starohájska.
Ďakujeme za podnet.

Bc. Marcela Sabinová

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania