Mileticova 65-67 vnutroblok - neporiadok u stojky OLO

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

Vyriešený
meno
obcan 21. júla 2015

Na snimke je vidno, co je za neporiadok okolo stojky OLO. Je treba zabezpecit docistovanie, je tam cesta do parku, chodia tam matky s malymi detmi - a vobec, park je zona oddychu.

04. august 2015

obcan

re spravca portalu: Prosim urgovat samospravu, aby kontaktovali spravcu/cov domov, ku ktorym stojka OLO patri a zabezpecili ich sucinnost. Neporiadok u stojky podlieha pokute a je v kompetencii samospravy konat => oslovit zodpovednych. A ziadat sustavne!!! dodrziavat poriadok. Dakujem.
10. august 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
pracovníci referátu životného prostredia upozornili správcu a následne vykonali obhliadku stojiska kontajnerov. V čase obhliadky bolo stojisko čisté..
Vlastníkom bytov, ktorým stojisko patri, odporúčame osloviť správcu a požiadať o pravidelne dočisťovanie.


kancelária starostu
13. august 2015

obcan

Spravca/via, ktori spravuju domy, ku torym stojisko OLO patri, maju povinnost toto urdziavat v cistote stale, tak ako je to v civilizovanom svete zvykom. Ako k tomu prijdu ostatni obcania, aby tam bol OPAKOVANE neporiadok, dokonca mala skladka.
02. november 2015

obcan

Stojka OLO vnutroblok Mileticova 65-67

Podnet na tuto stojku OLO uz bol v minulosti podany. Podla obcanov kontejneri v sobotu 31.10.2015 neboli vyvezene. Okolo tejto stojky, vid snimky, je neuveritelny neporiadok.
19. november 2015

obcan

Stojka OLO je peknedocistena.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania