Neporiadok okolo kontajnera

Zodpovednosť za riešenie: Senec

Vyriešený
meno
Erika 23. júla 2015

Dobrý deň, okolo kontajnerov na ulici J.Farkasa sa začína vytvárať skládka všetkého nepotrebného (dvere,umývadlo,plastová stolička) a najnovšie už aj drevené stoličky atď. Asi je niekomu jednoduchšie pohodiť to sem, ako to vyniesť na zberný dvor.

24. júl 2015

Silvia

Dobry den, tiez som z tejto ulice a vadia mi sposoby niektorych susedov. Predsedovia spolocenstiev vlastnikov bytov by mali vediet, kto je novy, kto preraba byt, ved nas nie je tak vela, aby sa to neustriehlo. Mozno novopristahovani ani nevedia, ze existuje moznost zadarmo sa zbavit takychto veci na zbernom dvore.
Kazdopadne je to skoda, ze pre par lenivcov a ignorantov to tu potom takto vyzera.
27. júl 2015

Odpoveď samosprávy

Neporiadok bol odstránený.

mesto Senec
28. júl 2015

Silvia

Dakujeme pekne za promptne vyriesenie.
19. november 2015

Erika

Neporiadok okolo kontajnerov

Dobrý deň, už dlhší čas som si všimla neporiadok okolo kontajnerov. Bohužiaľ pre niektorých je jednoduchšie pohodiť to ku kontajnerom ako to vyniesť na zberný dvor.
Ďakujem
07. január 2016

Odpoveď samosprávy

Ani opakovaným čistením okolia kontajnerových stojísk nevieme zabrániť hromadeniu smetí, ktoré patria na zberný dvor, čo by si mali pôvodcovia odpadu uvedomiť a nie prostredníctvom tejto stránky upozorňovať na neporiadok, ktorý možno sami spôsobili. Na zberný dvor môže každý občan Senca ZADARMO odovzdať takýto odpad.

mesto Senec

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania