Roh Trencianska/Priemyselna smer Bajkalska - nepokoseny travnik

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Neriešený
meno
obcan 22. júla 2015

Nepokoseny, nedocisteny travnik pred objektom Rozadolu.

23. júl 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet.
Poverený pracovník z oddelenia životného prostredia overí aktuálny stav na mieste. Po vyjadrení Vás budeme informovať.

kancelária starostu
24. júl 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
na základe ohliadky sme zistili, že ide o nepokosený pás roh Trencianska/Priemyselná smer Bajkalska a vlastníkom pozemku je hlavné mesto SR Bratislava. Podnet im zasielame na riešenie.



kancelária starostu
24. júl 2015

obcan

Dakujem, budem sledivat naoravu.
24. júl 2015

atómové digitálky

MiHa,ešte raz ,pre nás zo Slovenska.
24. júl 2015

obcan

atomove digitalky, :-D :-D idem k ocnemu a budem sledovat napravu :-D
04. august 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň
ďakujeme za Váš podnet. Informovali sme o ňom dispečing, po preverení situácie urobia nápravu.

Oddelenie marketingu a komunikácie
13. august 2015

Dantes

22. jula bol podany podnet, do dnesneho dna , 13.8.2015 je dany pozemok starostlivostou Magistratu nedotknuty - vid snimok. 1. Je sucho!!! 2. aj v druhych statoch/mestach je dovolenkove obdobie a a nie je tam taky neporiadok ako v Bratislave. Ruzinov je povazovany za najbohatsiu cast mesta, tento zanedbany pas je pred luxusnym blokom Rozadol...
28. september 2015

Dantes

Oddelenie cestneho hospordarstva na Magistrate ma na starosti udrzbu (kosenie, docistovanie) ulice Trencianskej po ibidvoch stranach v casti podla oznacenia v probleme (Trencianska smer od Priemyselnej po Ruz dolinu - a dalej v smere k Mileticovej po pravej strane zaneseny chodnik, a roh Trencianskej a Priemyselnej u objektu Rozadol). Stav od 22.7.2015, kedy bol podany 1. podnet nebol napraveny, dnes je 28.9.2015!!!!!! Znamena to, ze toto oddelenie nepracuje? Vysvetlite postoj!
24. február 2016

obcan

Co sa teraz, proboha, riesi?????
09. október 2016

obcan

Roh Trencianska/Priemyselna (smer do mesta) je nepokoseny a plny odpadkov, vyzera to tam hrizne!!! To je hlavne mesto statu???!!!!
09. október 2016

atómové digitálky

Ovčania ,neotravujte porád! Ako má chudák úradník pracúvat ked porád čosik chcete. Včul sa kreuje komisia ,ktorá vymenuje komisiu ,ktorá vybere zodpovedného človeka , čo si ten bordel pozre .Podá komisii hlásenie a potom sa uvydý. To chce jakúsik postupnost, to sa nedá ,že ráno to negdo kukne ,za hodinu tam pošle človákov čo to do poobedá dajú do porádku. V chaosu sa nedá pracúvat to uznáte.
10. október 2016

obcan

9.10.2016 bola urobena aktualizacia a pridany 1 komentar , podnet je oznaceny ako "NERIESENY". Z akeho titulu?
10. október 2016

atómové digitálky

Pretože naňho každý se..e. Máme málo úradníkov,nemá sa tomu kto venovať.
11. október 2016

Odkaz pre starostu

re: obcan
Dobrý deň,
status podnetu mení administrátor, nie zamestnanec samosprávy na základe informácií získaných z komentárov, aktualizácií, odpovedí samospráv. V tomto prípade na základe takýchto informácií bol zmenený status podnetu na neriešený.

S pozdravom
Zuzana Žurkinová
administrátorka portálu pre Ružinov
11. október 2016

obcan

Zdravim, pani Zurkinova, prosim zmenit status a odoslst poslefnu aktualizaciu samosprave, tj Mavistratu. Faktom zostava neunosny stav udrzby, toru Magistrat zabezpecuje, resp ma zabezpecovat. Ak vzniklo nejake nedorozumenie, tak sa Vam ospravedlnujem. Dakujem.
12. október 2016

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,
podnet bol včera odoslaný magistrátu na opätovné riešenie. Kým sa niečo s podnetom nezmení alebo samospráva nevloží odpoveď, status podnetu zostáva "neriešený". Takže si myslím, že nevzniklo nedorozumenie :)

S pozdravom
Zuzana Žurkinová
administrátorka portálu pre Ružinov
12. október 2016

obcan

re Odkaz pre starostu: Dakujeme za info. Pokial samosprava/Magistrat nebude vcas reagovat a stav bude nezmeneny, opatovne vlozime aktualne snimky.
30. október 2016

obcan

Stav je nezmeneny, roh Trencianskej/Priemyselnej a v smere k Ruz.doline je ozaj vizitkou prace Magistratu, starostlivosti o cistotu a udrzbu zelene. Je to nehoraznost, ze napriek podnetom a urgenciam sa nic nedeje. Kto je zodpovedny za takuto nezodpovednu pracu??!!!!

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania