Rušenie nočného kľudu v parku Kaskády

Zodpovednosť za riešenie: Iné

Vyriešený

Kazdy vecer, minimalne do polnoci, no bezne aj do 2:00-3:00, sa hlucna mladez popijajuca alkohol zdrzuje v parku Kaskady medzi ulicami Hany Melickovej a Kresankova. Nepomaha ani upozornovanie obyvatelov okolitych budov. Susedmi bola uz viackrat privolavana Mestska policia. Ziadam, a nie som jediny, aby hliadka MsP robila na tomto mieste aspoň v lete po 22:00 pravidelne pochodzky. Pokial viem, tak na jednom objekte je na streche umiestnena policajna kamera. Automaticky tam treba poslat hliadku, pokial su po 22:00 na zazname ludia. Este sa nestalo, aby tam skupinka ludi sedela potichu. Dakujem za vsetkych spoluobcanov.

28. júl 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

okrskovú stanicu Mestskej Polície hl.mesta SR Bratislava - Dúbravka sme požiadali o pravidelnú kontrolu lokality a monitorovanie kamier.

Pavel Vrabec
Oddelenie dopravy a životného prostredia
Miestny úrad mestskej časti
Bratislava-Karlova Ves
Nám. Sv. Františka 8
842 62 Bratislava
19. august 2015

Xena

Treba efekltívnejšie riešiť posedávajúce a vykrikujúce skupinky V CELEJ KARLOVKE. Dlhodobé vyvolávanie stresu z ich vyčínania a následnej bezmocnosti môže spôsobiť, že niekto, kto to musí znášať, dostane amok a môže dôjsť k násilným činom zo zúfalstva (napr. ako pred časom v Devínskej).
30. august 2015

Peter

Od kedy ma Policia v plane pridat spominane miesto medzi pravidelne pochodzky?
Ked bude mrznut? Je taky problem pozriet sa na kameru a vidiet ci na spominanych miestach neposedavaju skupinky ludi? Kazdy vecer pokial nie je zima a neprsi, mladez sa hlucne zabava, v niektorych pripadoch by ten hluk pocas dna nebol vyrazny, no v noci ked je ticho je ich pocut aj vdaka ozvene medzi domami. Hudba na mobiloch, smiech, krik, nadavky,...
Je prave vonku 26st.C, je po 23tej hodine a maju na haku nejaky nocny klud.
Bolo by dobre keby na tomto a aj dalsich podobnych miestach bolo rozmiestnenie upozornenie o ruseni nocneho kludu, cas od kedy je nutne tento dodrziavat a mozny postih pri nedodrzani.
Pripadne ak mame toto pravidelne rusenie a nedodrziavanie nocneho kludu riesit ako obcania vo vlastnej kompetencii, staci od Policie aby toto schvalila.
30. august 2015

Peter

Co akoze ma s tym okrskova stanica Mestskej Polície hl.mesta SR Bratislava - Dúbravka?!
A co tak keby to riesilo Obvodne odd.PZ na Matejkovej?
30. august 2015

Admin KV

Peter, MČ Karlova Ves patrí do rajónu Okrskovej stanice Bratislava - Dúbravka. Nočný kľud je definovaný vo všeobecne záväznom nariadení mesta, resp. mestskej časti, preto jeho dodržiavanie kontroluje primárne Mestská polícia.
Ak je nočný kľud porušovaný práve teraz, volajte Mestskú políciu na tel. č. 159. Pri nahlásení priestupku majú mestskí policajti povinnosť vyslať na miesto hliadku.

Michal Molčányi
administrátor OPS Bratislava - Karlova Ves

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania