Detske ihrisko Bosakova (Mlynarovicova)

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Vyriešený
meno
Lubomira Holecova 25. júla 2015

Dobry den, presli dva roky odkedy sa p. Kugla pytal, kedy bude verejne detske ihrisko na Bosakovej ul. zrevitalizovane, styri roky od uzavretia zmluvy so SATC, ktore to maju zaviazane v zmluve spolu s miestnou castou Petrzalka, ale odvtedy sa nic nezmenilo. Ihrisko je zarastene burinou, preliezky su hrdzave, je tam polorozpadnuty tehlovy mur, kde moze prist velmi lahko k urazu.

S pozdravom
Ľubomíra Holecová
Mlynarovičova 24
Bratislava

29. júl 2015

Odpoveď samosprávy

Problematika detského ihriska VDI na Mlynarovičovej ulici bola predbežne prerokovaná s klubom SATC, ktorý je nájomcom na základe platnej nájomnej zmluvy. Chceli by sme Vás informovať, že ohľadne rekonštrukcie detského ihriska neboli zatiaľ stanovené žiadne fixné termíny. Aj na základe Vášho podnetu však opätovne oslovíme SATC a pokúsime sa iniciovať rekonštrukciu detského ihriska aj so stanovením záväzných termínov. Vzhľadom k tomu, že momentálne nie je možné rokovať so zástupcami klubu z dôvodu čerpania dovolenky, budeme sa touto záležitosťou môcť zaoberať pravdepodobne až v septembri t.r. O výsledku a ďalšom priebehu revitalizácie verejného detského ihriska budeme priebežne informovať.

mestská časť BA-Petržalka
30. júl 2015

Andrej

Deti sa hrajú v džungli

Detské ihrisko na Bosákovej. Deti sa hrajú v džungli. Nájde sa konečne niekto zodpovedný za tento priestor a vytvorí normálne a bezpečné prostredie pre deti?
31. marec 2017

marek

dobry den. v zmysle najomnej zmluvy su povinni zrevitalizovat verejne detske ihrisko obe strany - t.j. aj mestska cast aj SATC. dopravne ihrisko je upravene. v principe nevidim problem upravit aj ihrisko - je to relativne mala plocha kde treba pokosit, odhrdzit a vymalovat preeliezky, osadit drevene dosky na lavicky, nasypat piesok a osadit smyklavku. s tym ze ide viac-menej o jednorazovu investiciu s vynimkou kosenia ktore vsak pri koseni dopravneho ihriska by nemalo predstavovat nejaky problem.
30. jún 2018

Lubomira Holecova

No, píše sa rok 2018 a stále nie je nič vyriešené. Detské preliezky odpilene. Tráva občas pokosena.
21. jún 2019

Mária Halánová

Píše sa rok 2019 a zatiaľ sa nenasiel nikto zodpovedný za stav ihriska.
21. jún 2019

Mária Halánová

Píše sa rok 2019 a zatiaľ sa nenasiel nikto zodpovedný za stav ihriska.
11. december 2021

Martin Uváček

Overenie stavu podnetu - podnet bol vyriešený. Detské ihrisko to síce nie je, ale aspoň to to miesto už neni take zanedbané.
13. december 2021

Lubomira Holecova

Áno, detské ihrisko to nie, síce je tam vybudované zariadenie pre šport, ktoré ale bolo vybudované a financované zo zbierky fyzických osôb. Ale to neznamená, že si klub SATC a mestká časť splnili podmienky z nájomnej zmluvy.
LH

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania