Znečistená krajnica, upchatá kanalizácia a zarastené lampy

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Neriešený
meno
Jozef Novák 25. júla 2015

V uplynulých dňoch ktosi čiastočne strojovo "pozametal" krajnice na Antolskej. Prosím o pozametanie technikou, ktorá zodpovedá dnešným možnostiam a technickému pokroku, nie je možné aby zametacie auto ktoré tadiaľto prešlo nechalo za sebou takmer rovnako špinavú krajnicu. Nikto to nekontroluje? Nikomu to nevadí, že sa takto neefektívne vynakladajú finančné prostriedky? Krajnicu je potrebné zametať večer, nakoľko cez deň tam parkujú autá. Na fotografii sú vyznačené aj nefunkčné kanalizačné vpuste, pričom väčšina vpustí je tiež čiastočne zanesená. Ďalším problémom sú tu náletové topole, ktoré zasahujú nad chodník a vozovku a robia problém prejazdu vyšších áut a chodcom, tak isto sú zarastené aj pouličné lampy a svietia do korún stromov vo vyznačenej časti. Prosím o nápravu stavu. Ďakujem

10. august 2015

Odpoveď samosprávy

Uvedená komunikácia popri nemocnici nebola dodnes skolaudovaná. MČ Bratislava-Petržalka uvedenú komunikáciu nemá v správe a preto na nej nezabezpečuje bežnú údržbu ani údržbu dopravného značenia. Malo by sa o preto ňu starať hlavné mesto, oddelenie cestného hospodárstva.

MÚ Petržalka
13. jún 2020

Martin Uváček

Pred pár rokmi túto časť ulice a kanále na nej vyčistili dobrovoľníci starajúci sa o neďaleký parčík.
13. jún 2020

Martin Uváček

Podľa tohto staršierho podnetu by už kanále na Antolskej mali byť vyčistené.
06. august 2020

Martin Uváček

Mohol by niekto tento podnet aktualizovať o fotky?
15. máj 2022

Jano - Star9H6j

Síce nemám fotky, ale podjazd je pravidelne po mierne väčších daždoch zase zaplavovaný. Zároveň cesta zo strany nemocnice je rozbitá, min. dva krát za posl.rok som tam videl vodičov meniť rozrazenú gumu.

Admin, môžte preposlať na Hlavné mesto BA alebo Vodohospodársky podnik nech sa vyjadria ku kanalizácii a aj oprave vozovky ?
15. máj 2022

Jano - Star9H6j

Omylom som predpokladal že sa tento podnet týka aj zatopeneho podjazdu na rovnakej ceste.... nech sa vyjadrí autor podnetu či to vadí, alebo nie, dakujem.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania