Narkomani a bezdomovci v opustenej čiernej stavbe

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

Neriešený
meno
Anonymný užívateľ 09. septembra 2016

V dvore, ohraničenom bytovými domami na uliciach Turčianska, Prievozská a Hontianska, za garážami, sa nachádza opustená čierna stavba, v ktorej sa zdržiavajú narkomani a bezdomovci, ktorí znepríjemňujú život obyvateľom priľahlých domov najmä hlukom, nadávkami a výkalmi v okolí stavby. Keďže stavba nie je zapísaná v katastri, jedná sa o čiernu stavbu, ktorú je potrebné odstrániť. Problém bol mnohokrát riešení so štátnou aj mestskou políciou, ktorá narkomanov a bezdomovcov vyhnala, po nejakom čase sa však vracajú naspäť.

07. september 2012

Gabo

Ani sa tomu nedivte. Chodte sa prejst po BA v dobe obeda a hlavne cez vikend a
na ulici stretnete same individua, bezdaci, alkaci, fetaci, podivni cigani.
Jednoznacne zumpu menom BA nemaju kompetentni vo svojich rukach. Normalnemu cloveku sa musi dvihat z toho zaludok.
08. november 2012

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
Mestskej časti Bratislava - Ružinov bol doručený Váš podnet, v ktorom ste nás informovali, že vo dvore ohraničenom domami Turčianska, Prievozská a Hontianska sa nachádza opustená garáž - čierna stavba. Pracovníci stavebného úradu vykonali štátny stavebný dohľad, na ktorom konštatovali, že ide o čiernu stavbu. Majetkoprávnym šetrením bolo zistené, že uvedená "stavba" , že sa nachádza na pozemku hlavného mesta SR Bratislavy. Mestská časť začne konanie, vyzve vlastníka pozemku na odstránenie stavby.


Tatiana Baáriová, kancelária starostu
20. október 2014

Anonymný užívateľ

Po dvoch rokoch sa nic nezmenilo...
08. september 2016

Filomena

Po dalsich dvoch rokoch ziadna zmena. Teda pardon, uz dvakrat bolo okolie tejto stavby vycistene, no stavba stale stoji a ohrozuje aj nase deti, kedze je to idealna liahen roznej havede z rise zvierat...
11. júl 2017

filomena

No, zatial ziadna zmena. Od septembra 2012 a teraz mame jul 2017. Hmm, takmer 5 rokov bez zmeny, ale odbornym setrenim sa zistilo ze ide o ciernu stavbu. Fenomenalne!

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania