Špina, štrk, burina

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Neriešený
meno
Anonymný užívateľ 07. septembra 2012

Davam do pozornosti stavebny material, konkretne strk a piesok valajuci sa na kazdej zastavke elektricky. Kto by mal zaujem zastavka Nova Doba je ho plna. Spina a burina je iba standard BA, to si nevsimajte.
Je to iba par metrov od miestneho uradu Nove Mesto
Schvalne, v akom stave si myslite ze najdete zastavku elektricky PRED miestnym uradom? Cistu? Kdeze!!! Hrdza, spina, strk. Dal by som ruku do ohna, ze by Vam tvrdili opak.

18. september 2012

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet. Odstúpili sme ho Dopravnému podniku, ktorý čistí električkové trate a zastávky. Podľa ich stanoviska, neporiadok tam bol krátkodobý, súvisiaci so situáciou, kedy po športovom zápase bola rozbitá zastávka a bola potrebná jej oprava. Zastávky sa upratujú jeden krát týždenne.

Mgr. Marek Papajčík
referát vzťahov s verejnosťou
Kancelária primátora hl. mesta SR Bratislavy
22. september 2012

Karol

Reagujem na Vasu reakciu..:) Presne takto to v BA "funguje". Chodte sa tam pozriet dnes a porovnajte si moju prilohu. Absolutne nic sa neudialo. Mozete si dokonca odfotit pohlad znovu a porovnat s mojim. Garantujem Vam, ze ten Vas bude na tom horsie. Inac, myslim ze sme si nerozumeli...precitajte si moj prispevok poriadne este raz. Nemal som na mysli iba jednu zastavku.

Na margo reakcie DP....
Podla DP kazdy fanusik si doniesol kilo piesku a strku a rozhadzoval ho po kolajisku. Nie tohtorocny, ale trojrocny strk a piesok. Vy uz nepite na magistrate, aj ked vlastne uz je to jedno...

A k tomu cisteniu....cestujte jeden mesiac MHD a ak uvidite raz za mesiac naozaj cistit zastavku, tak budete rad. Nie raz tyzdenne..:)!!!!!!!
28. september 2012

Lenka

Nic necistia!!!!. Kazda zastavka elektricky je v dezolatnom stave, poskriabana, pocmarana a okolie je
vacsinou spinave. Jazdit do prace MHD je naozaj za trest.
25. február 2013

Miro

Momentale je to hrozne, na tych tratiach je plno strku a je s toho blato.Dufam ze na jar to vycistia.
02. február 2024

Martin Uváček

Vajnorská po 10 rokoch stále v rovnakom stave. Jediný koľajový vysáč DPV sa aktuálne predáva ako nepotrebný majetok. Treba opäť preposlať.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania