Stromy v areáli škôlky na Majerníkovej 11

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Karlova Ves

Vyriešený
meno
Lukáš 29. júla 2015

Dobrý deň,

odhliadnuc od pokračujúceho vyšetrovania tragédie, ktorá sa stala v Karlovej Vsi poslednú zimu z dôvodu zlého stavu drevín, chcel by som upozorniť na obdobný stav drevín v areáli škôlky na Majerníkovej ulici 11. Je tu minimálne jeden suchý strom (na foto v krúžku) a zopár stromov má suché konáre. Stav pretrváva približne už od začiatku mája. Myslím si, že by bolo vhodné dať tieto stromy do poriadku. Pri ich orezávaní by sa rovno mohli odstrániť aj suché pníky malých stromčekov, ktoré vyschli po výsadbe spred pár rokov, ktoré sa nachádzajú taktiež v areáli pri pieskovisku a zbytočne špatia okolie.

30. júl 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

mestská časť dala opätovne preveriť stav všetkých stromov v areáloch materských a základných škôl v jej správe, suché stromy a nebezpečné stromy budú odstránené v najbližších dňoch. Mestská časť sa snaží nájsť zdroje pre lepšiu starostlivosť o stromy, ako to bolo v minulosti, začali sme ich pravidelne monitorovať a hodnotiť.
Ďakujeme za podnet.

Mgr. Michal Drotován

Vedúci oddelenia dopravy a životného prostredia
MiÚ MČ Bratislava - Karlova Ves
[email protected]
26. august 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

v areáli MŠ Majerníkova bola vykonaná komplexná kontrola drevín, na základe ktorej boli vyhodnotené niektoré dreviny na odborný orez a suché dreviny na odstránenie.
Táto údržba bola v areáli následne vykonaná, takže spomínané sucháre boli z miesta odstránené.

S pozdravom,

Ing. Tatiana Páleníková
Oddelenie dopravy a životného prostredia
[email protected]

Miestny úrad mestskej časti
Bratislava - Karlova Ves

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania