Reklamná plocha zavadzajúca vo výhľade vodičom - Šancová

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený

Pri vyjazde z belehradskej ulice na sancovu ulicu pri vyjazde zavadzia vo vyhlade reklamna plocha - citylight. nedala by sa posunut alebo odstranit pre zvysenie prehladnosti premavky?

07. august 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

citilight s najväčšou pravdepodobnosťou má stavebné povolenie, nakoľko je to stavba pripojená na elektrinu. To znamená, že tam je aj so so súhlasom Krajského dopravného inšpektorátu (KDI) Policajného zboru, ktorý zrejme vyhodnotil, že je v dostatočnej vzdialenosti a neprekáža vo výhľade. Tiež by sa dalo povedať, že zavadzajú stromy a stĺp... Ak by došlo k zmene rozhodnutia KDI, musel by sa potom odstrániť. Nie je to však rozhodnutie samosprávy samotnej.

Oddelenie komunikácie a marketingu
Hlavné mesto SR Bratislava
11. august 2015

David

Nefunkcna telefonna budka - rozhlad do krizovatky

Nefunkcna telefonna budka, sluziaca iba ako reklama, brani vyhladu do krizovatky Sancova x Belehradska, problemove miesto. Auta na Sancovej su rozbehnute a auta z Belehradskej nevedia spravne odhadnut moment kedy je jazdny pruh volny, kedze vidno na cestu len na par metrov, lepsiemu vyhladu brani budka, ktora uz nie je pouzivana a robi len vizualny smog v podobe reklamy.
04. máj 2018

Michal

Nefunkčná telefónna búdka brániaca vo výhľade na križovatke

Pri vyjazde autom z Belehradskej na Sancovu brani vo výhľade nefunkčná telefónna búdka, v ktorej uz nie je ani telefónny automat
18. jún 2018

Peter Kollarik

Stará telefónna búdka na Šancovej ulici

Na rohu Šancovej a Belehradskej ulice stojí stará nefunkčná telefónna búdka, aké v Starom meste už odstraňujú. V tomto prípade však búdka navyše prekáža vodičom vychádzajúcim z Belehradskej ulice na rušnú Šancovú ulicu vo výhľade. Vytvára tak často nebezpečné situácie, keďže vodič nevidí pre búdku dostatočne včas vozidlá prichádzajúce zľava po Šancovej.
27. september 2019

Martin Uváček

Bývalé telefónne búdky boli odstránené. Ich miesto však obsadili autá.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania