Hnusná budova na Račianskom mýte

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Uzavretý
meno
Mia 14. augusta 2015

Na Račianskom mýte sa má vybudovať táto budova: http://www.proxentabroker.sk/novinky/pozrite-si-najnovsiu-vizualizaciu-projektu-proxenta-tower/. JE TOTO NORMÁLNE?! Dôrazne protestujem proti výstavbe niečoho tak ohavného a vysokého na Račianskom mýte! Kde na túto budovu získali povolenie, a ako to, že to nikomu nevadí? Žiadam o zastavenie stavby a o príkaz na redizajn projektu. Momentálne je to nevkusný, falický symbol a čisté vyjadrenie arogancie moci a peňazí.

18. august 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň
ďakujeme za Váš podnet. Stavebné povolen ie dávajú mestské časti. Prosíme obrátiť sa príslušnú mestskú časť, alebo poslancov miestneho zastupiteľstva a otvoriť problém na ich zasadnutí.

Oddelenie marketingu a komunikácie
19. august 2015

Xena

Určite existujú aj estetickejšie návrhy projektov.
26. august 2015

Xena

a k tomu nie je potrebne vyjadrenie pani hlsvnej architektky?
31. august 2015

Roman Martinec

Hlavná architektka nemá právomoci sa vyjadrovať k estetickej stránke, môže nanajvýš vyjadriť svoj subjektívny názor, čo môže byť ale vnímané kontroverzne. Jej úrad má kompetencie v oblasti územného plánovania, vyjadruje sa, či napr. výška, funkčné využitie alebo zastavanosť je alebo nie je v súlade s územným plánom a pod.
15. december 2016

Peter [email protected]

Totalny hnus. Neskutocne. Toto nemozeme dopustit. Zmeni to tvar Racianskeho na nepoznanie. Totalne barbarstvo a nevkus. Je to stale aktualne? Pretoze po novom je pozemok nanovo oploteny a ja sa len bojim ze niekto tuto zvratenost znova ozivi.
14. september 2018

Vlado Bobak

Treba opraviť zákony, zákaz stavať takéto opachy v historických častiach Bratislavy. A všetkých čo vydali povolenia za úplatky lebo bez nich by povolenia nedostali treba pozatvárať.
19. august 2019

Martin Uváček

Stavba získala všetky povolenia a žiaľ už je takmer hotová. Podnet je už asi týmto neaktuálny.
04. september 2019

Miro X.

žiaľ, realita je ešte horšia :-(

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania