Spomaľovač

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

Vyriešený
meno
Anonymný užívateľ 07. septembra 2012

Myslím že hovorím za viacerých obyvateľov okolia stavby Central, keď poviem že s radosťou očakávame jej ukončenie. Že sa to blíži nasvedčuje aj úprava okolia a rekonštrukcia priľahlých ciest. No nové cesty priniesli problém s rýchlosťou s akou sa po nich jazdi. Aj keď je pred školou 30tka, nikto ju nedodržiava. Nová križovatka Trnavská-Miletičova umožnila obchádzať Trnavské Mýto, čo sa prejavilo zvýšeným počtom aut a hlavne hlukom na Jelačičovej ulici. Chcem sa opýtať kde treba požiadať o vybudovanie spomaľovača na prechode pred školou, no takého ako maju v Petržalke, vyvýšenú vozovku, lebo tie montované prekážky nespĺňali účel a ani dlho nevydržali a hlavne nenútili vodičov spomaliť, skôr naopak.

14. september 2012

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za podnet. K Vami uvedenej žiadosti o vybudovanie retardéru uvádzame:

Retardéry tohto druhu Mestská časť Ružinov nebuduje. Momentálne je pred ukončením rekonštrukcia asfaltového krytu komunikácie na Jelačičovej ulici. Pôvodne tu bol osadený typový retardér. S osadzovaním retardérov máme však zlé skúsenosti. Obyčajne hneď ako ho na žiadosť časti obyvateľov osadíme, máme okamžite žiadosti na jeho odstránenie hlavne od obyvateľov priľahlých bytov, ktorých ruší hluk vznikajúci pri prejazde vozidla cez retardér.


Tatiana Baáriová, kancelária starostu
14. september 2012

Mudra

Pred polyfunkčným domom GAUDÍ na Bazoej ulici je takýto retardér vybudovaný.
25. február 2013

Peter

Zjavne Ruzinov nie je schopny sa ani postarat o to co ma. Je OK, ze take nebuduje, ale mohol by aspon dat do poriadku ten, co tam je. Tot sa vola udrzba, vazeny MC Ruzinov!!!
18. december 2013

fowner

Vsimol som si, ze spomalovace su tam opat osadene, vyriesene.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania