Nebezpecna cesta po upravach obrubnikov na Stanicnej ulici

Zodpovednosť za riešenie: Zohor

V riešení
meno
Filip 02. augusta 2015

Po upravach okrajov vozovky na Stanicnej ulici medzi krizovatkami so Struharovou a Kvetnou sa vdaka amaterskej a nedokoncenej praci vozovka pri okraji velmi rychlo devastuje a lame (poskodenie na fotkach je zhruba za 2 tyzdne, nieco z toho bolo aj amaterskym zasahom dodavatelskej firmy). Ukoncenie noveho obrubnika je navyse tak nestastne urobene, ze miesta neznaly vodic riskuje pri vyhybani s inym autom poskodenie kolesa alebo napravy vbehnutim do vysypanych kamenov. Stav je navyse o to nebezpecnejsi, ze cestu denne pouzivaju kamiony na prijazd ku skladom nachadzajucim sa pri zeleznicnej stanici, autobusy aj chodci, ktori v tomto useku nemaju chodnik ani dostatocne siroky okraj vozovky. Obci odporucam dorazne vymahanie opravy vozovky bez dalsich nakladov v ramci reklamacneho procesu.

03. august 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, podnet je zaregistrovaný.


Obec Zohor
31. august 2015

Marek

Centimeter za centimetrom sa z cesty dalej ulamuju kusky asfaltu. Naco obec caka? Na velke dazde a mrazy, aby potom na jar mohla zase za par metrov asfaltu podarovat firme Dokaro dalsich 8.5 tisica Eur za opravu toho, co ta firma pokazila?
01. december 2015

Ivan Mackovič

Treba sa osobne obratit na p. starostu - v stredu byva dlhsie na OU a ma cas vyhradeny na taketo podnety.
01. december 2015

Filip

Pan Mackovic, ak mi obec Zohor preplati cas straveny cestou na obecny urad, rokovanie a pripadnu minutu dovolenku, velmi rad pana starostu navstivim a s vasim suhlasom obci preposlem fakturu.

V opacnom pripade ziadam, aby obec zacala riesit problem a nebuzerovala obcanov zbytocnou byrokraciou.

Co tak sa dohodnut s firmou, ktora 50 metrov odtial meni povrch vozovky pri stanici, aby tam vyhodila par lopat asfaltu navyse, presla to valcom a poriadne betonom spevnila? Chlapov tam maju, stroje tam su, materialu tam je kopa, len ta vola, pan Mackovic, ta vam vo vedeni obce totalne chyba, lebo ved predsa nejde o ulice, kde maju domy poslanci a vedenie.
02. december 2015

Ivan Mackovič

Bol som to ja, ktory presadil pouzivanie tohto systemu, aby obcania, ako ste aj vy, davali podnety, dotazy a prislusni pracovnici OU by mali na to odpovedat. Odkazal som vas preto na starostu, lebo obecne zastupitelstvo nedavno rozhodlo a ukonceni prevadzky tohto systemu. Teraz mate alebo moznost podat podnet cez emailove adresy poslancom, starostovi alebo pracovnikom OU - adresy su uvedene roky na nasej obecnej stranke - alebo treba vyuzit ponuku predlzenych uradnych hodin p. starostu v stredu.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.