Trhovisko Miletičova podĺž Miletičovej

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

Uzavretý
meno
obcan 05. augusta 2015

Tento problem pretrvava, neporiadok pozdlz plota Trhoviska Mileticova zo strany Mileticova, nekosena trava v pravidelnych intervaloch, nedocistovany zeleny pas a odpadky za a zvnonka plota Trhoviska. Je to verejny priestor , chodia okolo nielen okoloiduci obcania ale aj turisti, nakolko je trh jednou z mala atrakcii hl mesta. 1,5 metra od hranice pozemku je majitel/prenajimatel povinny udrziavat podla zakona poriadok!

06. august 2015

Karol S.

Spravca trhoviska ma dlhodoby problem s udrziavanim poriadku na trhovisku a v jeho prilahlom okoli.
06. august 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet.
Upozornili sme správcu trhoviska aby zabezpečil dočistenie.



kancelária starostu
13. august 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
na Miletičovej pri trhovisku boli odpadky odstránené a burina pokosená.




kancelária starostu
13. august 2015

obcan

Re Karol S: Suhlasim s Vami. Spravca kona, ked obcania sa ozvu na MU a ten napokon Spravcu Trhoviska vyzve! Ako v Kocurkove. To je neskutocne! Ozajstna vizitka Mestskeho uradu a jeho prace.
09. september 2015

Dantes

Billbordy na oploteni Trhoviska zo strany Mileticovej su v hroznom stave - vid snimky.
03. október 2015

Dantes

Niektore billbordy su v dezolatnom stave, vid pridany snimok, ide o 1. billbord smerom od Zahradnickej. Pod panom Attlom Horvathom je aj odhodeny rozbity kufor. Na billbordy uz podnet bol uverejneny a nic sa nedeje.
13. október 2015

Dantes

Pretrvavajuci problem docistovania okolia Trhoviska Mileticova zo vsetkych stran! A otazka poskodenych billbordov zo strany Mileticova. TO MU?MC Ruzinov nevie zaciazat spravcu Trhoviska k permanentnemu udrziavaniu poriadku v okoli Trhoviska??!!!
14. október 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
o stanovisko k billbordom sme požiadali správcu trhoviska, ktorý nám uviedol:
Bilboardy sú v správe externej firmy, ktorú vedenie trhu upozornilo na daný problém s následným odstránením. O odstránení poškodených plagátov Vás budeme informovať e-mailom.

kancelária starostu
14. október 2015

obcan

O billbordoch nas budete informovat a priebezne kosenie/docistovanie, aby sme nemuseli chodit, fotografovat a travit cas propominanim samozrejmenho? Prosim vyjadrenie k tomuto. Dakujem.
31. október 2015

Dantes

Opatovne: zajtra je sviatok a Trhovisko pozdlz Mileticovej je v hroznom stave. MU/MC Ruzinov, odbor RR a ZP nevie zabezpecit ako prenajimatel, aby najomca KAZDY DEN zariadil upratanie a ten pas okolo plota?!!! Billboard s panom Attilom Horvathom "krasli" Mileticovu pozdlz Trhoviska stale!
03. november 2015

obcan

Toto je "Nekonecny pribeh" - spravca, resp najomca, nechava uratovat vnutrajsok Trhoviska, ale okolie - hoci podla zakona 1,5 m od hranice objektu/pozemku je v zodpovednosti majitela/najomcu - nechava znecistene - pre ostudu sveta. Ziadame MU?MC Ruzinov, odbor RRaZP, aby konecne!!! zabezpecil TRVALE docistovanie. A tie poskodene BILLBOARDY???
29. november 2015

obcan

Neporiadok je okolo Trhoviska Milaticova neustale!!! Je to zodpovednost MU Ruzinov/ odboru RRaZP, aby raz a pre vzdy zabezpecil so spravcom Trhovisko RIADNE A KONTINUALNE DOCISTOVANIE okolia. Prenajimatel majektu obcanov je zodpovedny za to, ako sa chova spravca! Cele financovanie ide z penazi obcanov!!!!!!
30. november 2015

obcan

Poškodené billbordy Trhovisko Miletičova z Miletičovej

Snimky dokumentuju stav billboardov na plote Trhovisko Mileticova k 29.11.2015. V podnete "Trhovisko Mileticova pozdlz Mileticovej" MU Ruzinov odpovedal #.10.2015 takto, citujem:
"Dobrý deň,
o stanovisko k billbordom sme požiadali správcu trhoviska, ktorý nám uviedol:
Bilboardy sú v správe externej firmy, ktorú vedenie trhu upozornilo na daný problém s následným odstránením. O odstránení poškodených plagátov Vás budeme informovať e-mailom."
A vysledok vid fotografie!
15. december 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
po upozornení externých firiem sa bilbordy obnovili. Bilbordy, ktoré sú v správe Ružinovského podniku boli tiež obnovené.

S pozdravom
Mgr. Tatiana Baáriová
poverená riaditeľka kancelárie starostu
27. december 2015

obcan

Trhovisko Miletičova odpadky a neporiadok

Vazeni zodpovedni, je neakceptovatelne, aby v hlavnom meste bol taky neporiadok a plno odpadkov!!! Evidentne ani pan Primator a jeho rodina a pan starosta Ruzinova s rodinou, pracovnici, poslanci, na Tehovisko nechodia alebo ... su snad slepi, ze nevidia ten priserny curbes!!!!! A teraz su sviatky!!! Vam to nevadi???!!! Nam ano!!! Chodte sa tam pozriet! Vam nie je hanba??!! Za nase peniaze takato (ne)praca!
07. január 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet.
Mestská časť Ružinov požiadala nášho dodávateľa RP VPS, a.s. o písomné stanovisko k podnetu udržiavania trhoviska na Miletičovej, nakoľko predmetný stav sa vyskytuje aj naďalej. Po doručení stanoviska Vás budeme informovať.



kancelária starostu
20. január 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
trhovisko Miletičova je udržiavané denne.
Ranná zmena vykonáva jeho upratanie a tiež obchôdzky niekoľkokrát denne a tento neporiadok upratuje. Poobedná zmena detto. Že existujú ľudia, ktorých nikto nenaučil, že odpadky patria do koša, za to naozaj nemôže ani správca trhoviska ani mestská časť. Napriek tomu robíme čo je v našich silách.

S pozdravom,
Mgr. Tatiana Baáriová
poverená riaditeľka kancelárie starostu
23. január 2016

obcan

re Mgr Baariova: Ano, ludia su nedisciplinovani - ale nevyskytouju sa len tu v BTS al na Slovensku, a nepriek tomu su mesta udrziavane v slusnom poriadku, cistote. Je zaujimave, ze opminate fakt, ze ten 1,5 m od Trhoviska je takmer kazdy den vecer (po upratovani objektu Trhoviska) ponechany s odpadkami! A tie billborady - za zastavkou MHD, reklamnych agentur Nubium a Bigmedia? To nik z Vas nekontroluje, v akom su stave, dokonca, ked mate fotografie??
23. január 2016

obcan

re Magistrat a Samosprava: aktualizovane snimky billboardov, ako "dekoruju" plot Trhoviska Mileticova - bez akehokolvek zaujmu ci Magistratu ci MU o upozornenie reklamnych agentur, aby urobili napravu!!!!
24. február 2016

obcan

Hola, hola, je tu volebna kampan a takto vyzeraju billboardy u znameho Trhoviska Mileticova. Ziadame samospravu, aby oslovila reklamne agentury (v tomto pripade Bigmedia a IRIS), aby sa starali o stav billboardov. Robia nam skutocne "reklamu"!
27. február 2016

obcan

Opravujem meno reklamnej agentury v predoslom komentari: spravne fy ISPA. Dnes, 27.2. 2016 sa takmer roztrhlo vreco s predvolebnym "gulasom" kandidujucich stran areali Trhovisko Mileticova. Odporucam nami platenym zodpovednym, aby sa pokochali pohladom na roztrhany a vo vetre povievajuci predvolebny plakat KDH - ozaj reklama - urcite to na potdncialych volicov silno zsposobi!!! 1. billboard napravo bl. vchodu ox parcika. Foto dodam!
27. február 2016

obcan

Prilozeny snimok billboardu na plote Trhoviska Mileticova na Mileticovej ulici (napravo od hlavneho vchodu demonstruje komentar z 27. februara 2016
19. apríl 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň
Ďakujeme Vám za Váš podnet.
Priestory sú priebežne dané do požadovaného stavu.
S pozdravom

kancelária starostu
08. jún 2016

obcan

Poskodeny billboard na plote okolo Trhoviska zo strany Mileticovej
08. júl 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, zabezpečili sme opravu poškodených bilboardov na trhovisku.

S pozdravom


kancelária starostu
08. júl 2016

obcan

Dakujem za spravu z *.&.2016 - dufam, ze to nejaky cas vydrzi, aby tie bill boardy nerobili hanbu.
23. júl 2016

obcan

Opatovne je billboard poskodeny - vyse 3 tyzdnov. MU Ruzinov, zariadte, prosim, napravu.
23. júl 2016

obcan

Opatovne je billboard poskodeny - vyse 3 tyzdnov. MU Ruzinov, zariadte, prosim, napravu.
28. august 2016

obcan

23.7.2016 bol prilozeny snimok billboardu na plote Trhoviska zo strany Mileticovej! Je 28.08.2016, Bratislava je hl. mestom predsedajucej statu Rady EU a stv je nezmeneny, naopak, pre pobavenie okoloiducich, aj turistov, svietia poskodene reklamne putace, aj putace na Den deti!! na koniec maja 2016!!! Pan starosta MU Ruzinov, nemali by ste dohliadnut na Vasich pracovnikov, aby sa z nase financne prostriedky venovali svojej agende??? Je to ostuda!!!!!
28. august 2016

obcan

Dodatok k predchadzajucej aktualizacii. Je den pred sviatkom 29.8.2016 a ozaj sa mame cim pysit.
16. október 2016

obcan

BILLBOARDY na plote Trhoviska z Mileticovej:
1) 8.juna 2016 bol dany podnet na poskodenu reklamu Palkov - stav nezmeneny!!!!
2) K 28.5.2016, oslave Dna deti !!!, 3 (slovom tri) billboardy - a poskodene - stale robia reklamu: KOMU???!!!!
24. október 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
Mestská časť Ružinov opakovane vyzýva správcu trhoviska o pravidelné dočisťovanie, kosenie a údržbu verejného priestranstva v okolí trhoviska na Miletičovej ul.. Dňa 24.10.2016 bol správca trhoviska upozornený na povinnosť udržiavať čistotu a poriadok v zmysle VZN č.1/2003. Následne bude požiadaný správca trhoviska o písomné stanovisko k predmetnej veci.



kancelária starostu
03. november 2016

obcan

Takto vyzera travnaty pruh pri plote Trhoviska zo strany ul Mileticovej. Zopovedny je najomca/spravca Trhoviska, resp MU Ruzinov, aby najomcu/spravcu upozornil/upozornoval na riadnu starostlivost a udrzbu prenajateho objektu.
08. november 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
na základe upozornenia sme dostali stanovisko od dodávateľa, že zabezpečil dočistenie dňa 24.10.2016 a tiež zabezpečí pravidelné dočisťovanie pásu zelene medzi trhoviskom a chodníkom na Miletičovej.





kancelária starostu
08. november 2016

obcan

Uvidime, ako sa spravca postara a bude i nadalej starat o prenajaty objekt Trhoviska a prilahly pozemok.
17. november 2016

obcan

3 billbordy hlasajuce o radovankach pre deti k MDD na 28.5.2016!!! Je 17.11.2016; otazka znie, v koho kompetencii na MU/MC Ruzinov su tieto lapsusy?
17. november 2016

obcan

Travnaty pas pozdlz Trhoviska naul Mileticovej ani po upozorneni nie je pokoseny, docisteny. Je to hlavna ulica, chodi tam vela ludi, turisti.....
28. november 2016

obcan

To je "nekonecny pribeh"!! Preco MU/MC Ruzinov nedohliada na dodrziavanie poriadku a udrzby od spravcu Trhoviska??!!! Reklamy na akcie v objektu Trhoviska a okolo je neporiadok a neupraveny travnaty pas pozdlz Mileticovej!!!!!
18. február 2017

obcan

Uz 1.5 mesiaca nesnezilo hlavny vchod na Trhovisko Mileticova z ulice Mileticovej "zdobi" neodpratana kopa spinaveho snehu!!! To je co za starostlivost o ZP??!!!! Damy a pani pracovnici MU Ruzinov nechodia na Trhovisko?? Co robi, resp. nerobi spravca prenajateho objektu? Po obvode Trhoviska je svincik, odpadky... To je teda vizitka MU Ruzinova, najma KRaZP!!!
18. február 2017

obcan

Uz 1.5 mesiaca nesnezilo hlavny vchod na Trhovisko Mileticova z ulice Mileticovej "zdobi" neodpratana kopa spinaveho snehu!!! To je co za starostlivost o ZP??!!!! Damy a pani pracovnici MU Ruzinov nechodia na Trhovisko?? Co robi, resp. nerobi spravca prenajateho objektu? Po obvode Trhoviska je svincik, odpadky... To je teda vizitka MU Ruzinova, najma KRaZP!!!
02. november 2017

obcan

V zelenom pase popri plotu Trhoviskana Mileticovej je neporiadok, treba upozornit najomcu o povinnosti udrziavania poriadku.
10. november 2017

Odpoveď samosprávy

Pekný deň,

ďakujeme za podnet. Upozorníme dodávateľa na potrebu zvýšeného sledovania lokality.

MU Bratislava - Ružinov
12. november 2017

obcan

Tato "vyklad" je za plotom Trhoviska zo strany Mileticovej, u 1.stanku napravo od hlavneho vchodu od parcika Zahradnicka/Mileticova. Co na to Spravca Trhoviska?
15. november 2017

obcan

Pockame si na napravu.
21. december 2017

obcan

K podnetu z 15.11.2017, "vyklad" pri plote za 1. stankom od hlavneho vchodu od parcika Zahradnicka/Miketicova. MU Ruzinov komunikuje so spravcom/najomcom Trhoviska o uprave, cistote? A co sviatjy???!!!
03. január 2018

obcan

Takto to vyzera po Novom roku 2018, u plota a za plotom Trhoviska z Mileticovej...paradne!!!!!
08. január 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
Mestská časť vyzvala správcu trhoviska – RP VPS a.s., aby odstránila nedostatky, čo sa týka znečistenia odpadkov pri oplotení na Miletičovej ul. a zároveň požiadala, aby udržiavala pravidelne čistotu a poriadok v zmysle VZN č. 14/2016 o dodržiavaní čistoty a poriadku na území mestskej časti Bratislava-Ružinov.






kancelária starostu
11. september 2018

obcan

Poskodeny billboard MC Ruzinov na oploteni Trhoviska zo strany Mileticovej ( blizo zastavky MHD , autobusov a trolejbusov, smer Zahradnicka.
05. október 2018

obcan

Znicene, potrhane billboardy na oploteni Trhoviska zo strany Mileticovej - billboardy ,kt obhospodaruje MC Ruzinov.
11. október 2018

Odpoveď samosprávy

Dobry den,
kazdy billboard podlieva poveternostnym podmienkam. Firmy ktore maju reklamne plochy v najme od MC budu kontaktovane pre napravu stavu.

s pozdravom,

Útvar pre styk s verejnosťou
11. október 2018

obcan

Re Utvar pre styk s verejnostou: poznamku "...kazdy billboard podlieha poveternostnym podmienkam..." snad nemyslite vazne! Je to vysmech obcanom, ako keby boli slabomyselni!
11. október 2018

obcan

Re Utvar pre styk s verejnostou: poznamku "...kazdy billboard podlieha poveternostnym podmienkam..." snad nemyslite vazne! Je to vysmech obcanom, ako keby boli slabomyselni!
13. október 2018

obcan

re Utvar pre styk s verejnostou: z fotodokumentacie zo 14.10.2018 teda skutocne "cisi" vplyv poveternostnych podmienok...!!! Kto to tam "poti" taketo dovodenie? To by snad nedal dohromady ani ziak 2. triedy ZS!
13. október 2018

obcan

re Utvar pre styk s verejnostou: z fotodokumentacie zo 14.10.2018 teda skutocne "cisi" vplyv poveternostnych podmienok...!!! Kto to tam "poti" taketo dovodenie? To by snad nedal dohromady ani ziak 2. triedy ZS!
19. marec 2019

obcan

Opatovne poskodene bilboardy, na strane Mileticovej, 10 m od zastavky MHD smerom k Zahradnickej. Tie vlajuce cary plakatov fakt dobre vyzeraju!
19. marec 2019

obcan

Dalsi bilboard v "perfektnom" stave
29. máj 2019

obcan

V Ba svetovy championat z hokeji a taketo roztrhane plakaty na billbordoch na oploteni Trhoviska zo strany Mileticovej. To je teda vizitka hlavneho mesta! Trapne!
29. máj 2019

obcan

V Ba svetovy championat z hokeji a taketo roztrhane plakaty na billbordoch na oploteni Trhoviska zo strany Mileticovej. To je teda vizitka hlavneho mesta! Trapne!
29. máj 2019

obcan

Dalsi doklad, ako to vyzera s billboardami 29.5.2019.
29. máj 2019

obcan

Dalsi doklad, ako to vyzera s billboardami 29.5.2019.
29. máj 2019

obcan

Dotaz na admin: Zakeho dovodu je obmedzene pridanie 1 obrazku ku komentaru? V nadpise je moznost "Pridajte obrazky". Pridavam tedy dalsi 1, slovom jeden, obrazok problemu roztrhanych plakatov na billboardoch.
29. máj 2019

obcan

Dotaz na admin: Zakeho dovodu je obmedzene pridanie 1 obrazku ku komentaru? V nadpise je moznost "Pridajte obrazky". Pridavam tedy dalsi 1, slovom jeden, obrazok problemu roztrhanych plakatov na billboardoch.
06. jún 2019

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,
podnet opätovne preposielame samospráve.

Matúš Sedlák
Odkaz pre starostu
[email protected]
06. jún 2019

obcan

Nedostal som odpoved na dopyt, pteco je mozne ku komentaru pripojit IBA 1 obrazok????
06. jún 2019

obcan

Nedostal som odpoved na dopyt, pteco je mozne ku komentaru pripojit IBA 1 obrazok????
11. jún 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

požiadali sme vedenie trhoviska o upratanie okolia trhoviska.
Billboard na fotografii už je opravený.

V tomto prípade vzniká problém kvôli ľuďom, ktorí nerešpektujú udržiadanie verejnej čistoty a taktiež ničia polepené billboardy. Snažíme sa udržiavať okolie v čistote. Avšak vďaka neohľaduplným obyvateľom to nie je v mnohých prípadoch jednoduché.
Všetky zvyšné potrhané billboardy patriace trhovisku budú vyčistené.

Komunikačné oddelenie
Miestny úrad Ružinov
11. jún 2019

Ružinov - Prievoz

Dobrý deň,
A čo kebyže mestská časť vypovie nájomnú zmluvu na predmetné reklamné plochy? Všade sa rozpráva o vyzuálnom smogu a tu z toho ešte predpokladám MČ resp. RPVPS ktorý spravuje trhovisko profituje. Som presvedčený ak by MČ vypovedala nájomnú zmluvu na bilbordy a boli by odstránené získala by si veľké + od obyvateľov a ešte by sa aj vyriešil problém, že z ních je bordel.
admin prosím o preposlanie na MČ Ružinov ďakujem.
11. jún 2019

obcan

re Ruzinov - Prievoz: S komentarom a pripomienkov absolutne suhlasim, a som presvedceny ze sa takto k predmetu problemu stavaju aj ostatni obyvatelia.
25. september 2020

obcan

Opakujuca sa vizitka hlavneho mesta statu niekolko tyzdnov reklamna!?!? tabula a dalsie poskodene lemuju Mileticovu/Trhovisko 😠
08. november 2020

obcan

Opatovne vizitka MU Ruzinov, kt ma v agende aj Trhovisko Mileticova. Urcite zodpovedni chodia na trh - a co tie billboardy tykajuce sa "Mileticky"? A v takomto stave, vid fotodokumentaciu, su tyzdne, resp. mesiace!
02. december 2020

obcan

Tento billboard je v takomto dezolatnom stave mesiace!!! 😠 To maju obcania prestat platit dane, aby ti, ktori su plateni z tychto dani, skutocne aj robili v prospech ZP a teda tych danovych poplatnikov!?!?!?!
02. december 2020

Haky

To si z nas robite pr*el? Keď niekto nie je schopný udržiavať reklamné plochy aktualne a v normálnom stave, tak nech si ich vešia do svojej záhrady a nie na verejné priestranstvo. Každý už má bilbordov plné zuby! A este k tomu takéto "trhacie kalendáre". Svedčí to o kultúre mesta. A že vraj Bratislava - krásavica na Dunaji. Napadajú mi rôzne prívlastky, no s krásou teda fakt nesúvisia.
04. december 2020

Lili

Súhlasím 100% s komentármi od občanov. "niekto" platí "niekomu" za reklamné plochy. Čiže finančné prostriedky sú v obehu. Je ošetrené kto má napraviť to, keď sú z reklám "trhacie kalendáre"? Kto prenajíma túto plochu?
14. december 2020

obcan

To je neuveritelne, samosprava sa neunuva ani odpovedat k podnetu/problemu a ten bordel na reklamnych billboardoch je stale... a mesiace!!! 😠
18. jún 2021

obcan

Stav bez zmeny.
18. jún 2021

obcan

Re Admin: Ospravedlnujem sa, pri snahe o aktualizaciu mi OPS nedal relevantne moznosti, tak som pouzil tento Odkaz. Dakujem za upozornenie 🤗

Diskusia

Diskusia k tomuto podnetu bola uzatvorená.