Vrak

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

Vyriešený
meno
Anonymný užívateľ 10. septembra 2012

Na Trnavskej ceste parkuje už roky odstavený nazvem to autobus. Tento podnet som tu už dávnejšie zazrel, vtedy sa to však nevyriešilo. Teraz to vozidlo nemá už ani ŠPZky, čiže kompetentní môžu tú ohavu o to rýchlejšie z parkoviska odpratať.

17. september 2012

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za podnet. S odstráňovaním takýchto vrakov - autobus má mestská časť problém, lebo zákon o odpadoch hovorí len o starých vozidlách kategórie M1 alebo N1 (osobné vozidlá, motorky). Uvedené vozidlo nespadá do tejto kategórie, takže v zmysle zákona o odpadoch ho nemôžeme dať odstrániť.

K uvedenej problematike sme požiadali o usmernenie ministerstvo ŽP, ministerstvo nám listom oznámilo, že túto problematiku rieši Obvodný úrad životného prostredia. Žiadosť o odstránenie takého vozidla sme im odstúpili listom, ktorý nám však vrátili späť s tým , že nemajú kompetencie na odťahovanie takýchto áut.
V súčasnosti mestská časť hľadá možnosti ako problém riešiť.

Tatiana Baáriová, kancelária starostu
05. január 2013

Anonymný užívateľ

Vedeli by ste sa po vyše štvrť roku opýtať MČ Ružinov, či stále intenzívne hľadá možnosti, ako tento vrak odstrániť, alebo sa len tak tvári a sú to len zbytočné reči? Podnet je zatiaľ možné označiť ako neriešený, nakoľko za takmer 4 mesiace by som pri toľkom rozmýšľaní skonštruoval aj vesmírnu loď, kým Ružinov nedokáže odtiahnúť, spáliť, rozpíliť a vyhodiť do smetí jeden dlhoročný vrak.
11. január 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

k Vášmu podnetu vo veci odstaveného vraku - autobusu Vám oznamujeme, že bol odstránený.

Tatiana Baáriová, kancelária starostu

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania