Rozpadavajuci sa mur

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Vyriešený
meno
Zdeno 08. augusta 2015

na zastavke kutlikova (konecna 83)/ resp. parkovisko starhradska sa nedavno zosunul o niekolko centimetrov betonovy mur, naklana sa smerom na parkovisko kde hned na druhej strane stoja auta. Ako na prilozenych fotkach vidno jedna sa o velke odstiepenie a je len otazkou casu kedy to cele spadne, ziadam riesit tento zivotu nebezpecny usek, pretoze ked to zavali auta resp. nastupujucich vodicov na parkovisku bude neskoro

14. august 2015

Zdeno

Pri zbeznom pohlade je jasne ze ten mur poskodil strom ktory prerasta jeho zaklady a coskoro pojde k zemi, nie ten strom, ale ten mur. Som zvedavy kto za to ponesie zodpovednost, skoda ze v tomto state uradnici nemaju zodpovednost osobnu.. velka skoda.
18. august 2015

Odpoveď samosprávy

Betónový múr je súčasťou stavby parkoviska na Starhradskej ulici. Poškodenú časť muriva odstránime a opravu betónového múru zaradíme do plánu oprav. (jedná sa len o deliacu konštrukciu, neplní úlohu oporného múru.) Poškodenie betónového múru je spôsobené pravdepodobne aj dôsledkom prerasteného koreňového systému náletových drevín.


Mestská časť Bratislava-Petržalka.
16. december 2015

Zdeno

Problem bol odstraneny vybudovanim noveho muru. Spokojnost za rychle jednanie ;)

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania