Polievanie ciest

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Devínska Nová Ves

Uzavretý

Chcel by som sa opytat ci planuje mestska cast polievat ulice v tychto horucavach ktore prebiehaju. Aspom by sa navecer trochu znizilo salave teplo.

11. august 2015

Stefan

Volakedy sa polievalo aj ked nebolo taketo teplo, teraz su horucavi a po polievani ani stopy...
14. august 2015

Ľubica

Miesto polievania a ochladenia si mozte v Pravde precitat ohlupujuce clanky ako sa Bratislavcania tesia z tepla a ako je to super...to ze v nemocniciach nie je klimatizacia, v domovoch dochodcov tiez nie a ake su statistiky umrtnosti za tieto 2 mesiace voci ostatnym v roku, to je viac ako nepohodlna info...to uz by musel niekto zacat aj nieco robit.....napr. poliat cesty, sadit stromy, miesto asfaltu pouzit dlazdice, tvorit drobne vodne plochy a nebodaj dalsie veci, ktore by pomohli ochladit mesto...
14. august 2015

Odpoveď samosprávy

Vzhladom k nedostatku pitnej vody následkom dlhodobého sucha je polievanie zo zdrojov pitnej vody zakázané. Taktiež z prírodných zdrojov, ktoré sú takmer vyschnuté resp. s min množstvom vody je zabezpečenie vody pre polievanie ciest taktiež nemožné.


OVDŽP MU DNV
02. november 2018

Obyvatelka DNV

Tento podnet tiez poprosim uzavriet, miestny urad odpovedal a uz je tak ci tak po sezone. Toto leto sa napr. ulice polievali.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania