Rekonštrukčné práce

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Pavol Hanuska 10. augusta 2015

Kto povolil celonocne frezovanie krizovatky Parickova, Svatoplukova? Tu ziju ludia, ktori sa potrebuju aj vyspat, nie celu noc pocuvat frezu na asfalt nehovoriac o nemoznom vetrani a cez den tu nie je ani noha.

12. august 2015

Zuzana Zuscinova

To co sa dialo v piatok 7.8. v okoli tohto staveniska bolo vskutku neuveritelne, varenia sa zaziva spojene s neskutocnym hlukom. Inak ako zly sen sa to nazvat ani neda. Nabuduce by bolo vhodne nejako o takychto akciach informovat, clovek predsa len nesleduje stranku mesta kazdy den.
03. september 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

nepohodlie a komplikácie spôsobené počas rekonštrukcie ulice nás mrzia. Snažili sme sa zabezpečiť práce tak, aby boli urobené v čo najkratšom možnom čase, a čo najmenej znepríjemniť život obyvateľom v okolí. Preto niektoré práci trvali do večerných hodín.

Oprava Svätoplukovej ulice bola vykonaná na základe všetkých potrebných povolení.
Nesúhlasíme s tvrdením, že počas dna sa na stavbe nepracovalo. Pokiaľ pisateľ nevidel pracovať robotníkov počas celého dňa pred svojim domom, je to z dôvodu, že po odfrézovaní je potrebné odbúrať miesta, ktoré sa nedajú odfrézovať ako napr. pri obrubníkoch, je potrebné výškovo upraviť vývody inžinierskych sietí ako aj vymeniť poškodené obrubníky či uličné vpusty. Toto všetko si vyžaduje istý čas, kedy sa cela stavba pripravuje, aby sa mohla vyzametať a nastriekať penetračným náterom. Po tomto všetkom môže začať samotná pokládka, s ktorou sa od zahájenia frézovania v piatok 7.8. o 18h. mohlo začať až v nedeľu ráno. So samotným ukončením pokládky sa skončilo v nedeľu 9.8.15 po 18h. Do uvedenej doby sa na stavbe po celý čas pracovalo. Veríme, že výsledok v podobe novej peknej cesty je dostatočnou náhradou za jeden nepohodlný víkend a dúfame, že bude dlho a dobre slúžiť obyvateľom okolia.

Oddelenie komunikácie a marketingu
Hlavné mesto SR Bratislava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania