Nepriechodný nadchod

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Vyriešený

takéto výtlky sa nachádzajú na nadchode medzi Holíčskou 1 a 10 ponad cestu,je nemožné tadiaľ prejsť s detským kočíkom skúšal som to aj s bicyklom nedá sa. Tak som to skúsil s dieťaťom pešo nedá sa, dá sa len kluckovat a dúfať, že človek nezakopne. tých foto som urobil viac,čiže aj tých výtlkov je viac, ale hádam sa už kompetentní zobudia ne len pred voľbami, myslím, že tento podnet už niekto podával, takže sa dá porovnať ako sa stav ešte viac zhoršil.

07. október 2015

Odpoveď samosprávy

Rampa sa nachádza na pozemku p.č. 1691, čo je zeleň, vlastníkom pozemku je Hlavné mesto SR Bratislava, stavba na ňom nie je evidovaná, pozemok nie je zverený MČ BA-Petržalka.

Nadchod nad cestou sa nachádza na pozemku p.č. 1636, vlastníkom pozemku je Hlavné mesto SR Bratislava, stavba nadchodu na pozemku nie je evidovaná.

Napriek hore uvedeným skutočnostiam z dôvodu ochrany zdravia obyvateľov opravu povrchu rampy a nadchodu mestská časť zahrnie do plánu opráv v roku 2016.

mestská časť BA-Petržalka
14. júl 2016

Peter

bohužiaľ je to už ešte v horšom stave ako na uvedenej foto.
01. september 2016

Peter

vie nám mestská časť uviesť kedy sa začne v tomto roku s opravou, naozaj nech sa už na to niekto ide pozrieť z kompetentných...
29. november 2016

Peter

ten stav sa ešte viac zhoršuje dnes sa tam trápila mamička s kočíkom, škoda mohol som to nafotiť, aby to kompetentní videli, resp. pôjde sa tam niekto z nich už konečne pozrieť?
24. apríl 2017

Peter

máme rok 2017 a stav sa len zhoršil, naozaj treba počkať, až sa stane úraz niekomu?
26. apríl 2018

Peter

Rok 2018 a žiadna zmena, resp. áno k horšiemu
22. september 2018

Peter

Keď už sa samospráva rozhodla zahrnúť do plánu opráv v roku 2016 a máme tu jeseň 2018, tak ďakujem pekne za takúto rýchlosť opravy, možno o päť rokov...
03. január 2019

Peter

Opravené konečne.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania