Uprava chodnika na bezbarierovy

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený

Bolo by vhodne upravit chodik na bezbarierovy. Schod je velmi vysoky, asfalt zvlneny, chyba kocka, velmi tazko na na neho vychadza s kocikom

13. august 2015

Jozef Novák

Dnes som na ten schod pozeral, je neskutočne vysoký. Prosím magistrát aby rovno uviedol sumu ktorú na to treba, pretože tradične odpíšu, že nie su peniaze! Koľko ich teda potrebujete? Verím, že ktokoľvek iný by na to potreboval menej.
17. august 2015

Jaroslav

súhlas
29. júl 2016

Julius

Stav nezmenený. Prejsť cez cestu s kočíkom je naozaj obtiažne, nehovoriac o invalidoch, ktorí štvor prúdovú cestu musia predchádzať mimo prechodu pre chodcov. Situácia potrebuje urgentné riešenie, takýto stav prechodu je nebezpečný, pretože na druhú stranu cesty, kde sa nachádza autobusová zastávka, potraviny, škola, škôlka sa musí použiť práve tento prechod. Najbližší prechod pre chodcov je z druhej strany Osvištského námestia, no ten si žiada rovnaké stavebné úpravy a preto ako alternatíva je nepoužiteľný. Prosíme Vás, konajte.
18. apríl 2017

Julius Kompas

Stále žiadna zmena. Toto by ste nemali ignorovať. Vozíčkári musia ísť cez 4 prúdovú križovatku, aby sa dostali na druhú stranu cesty. Na koho sa obrátiť, aby sa pohli ľady? Máme si bezbariérový prechod urobiť sami?
19. jún 2018

katarina molnarova

Chodnik bol uz upraveny na bezbarierovy. Dakujem

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania