Parkovacie zábrany zbytočne zužujúce chodník

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený

kto navrhol takéto umiestnenie stĺpikov 40 cm od okraja chodníka? zbytočne to zužuje chodník a chodec sa im musí vyhýbať

12. august 2015

jajbolina

Andrej, súhlas. Tie stĺpiky by dokonca mohli zrušiť a dať tam zákaz státia (a žltú čiaru až po odbočku Výsk. ústav vodárenský).
Pod mostom Lafranconi je veľké bezplatné parkovisko (P+R), kde je dostatočná kapacita. Stačí sa pozrieť kto tam parkuje, samí mladí športovci zu univerzity, prejsť pešo tých 200 metrov im nezaškodí.

Mesto by konečne malo urobiť poriadok v parkovaní a kde sú legálne parkovacie miesta, tam bezpodmienečne vykázať autá z chodníkov!
24. august 2015

Xena

Podnet bol zverejnený 12/08/2015. Kde je odpoveď Magistrátu?
27. august 2015

Xena

Je 27/08/2015 a nikto z magistrátu sa zatiaľ nevyjadril... Zaujímavá forma komunikácie s občanmi....
27. august 2015

Andrej

Nie sú peniaze na odpovedanie občanom...
05. september 2015

Michal

Vobec nechapem ako sa taketo stlpiky mozu ocitnut na chodniku pre chodcov, i ked je to bezne. Ked sa tam niekto smykne na lade, moze byt rad, ak si len zuby vybije.
18. september 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň
ďakujeme za Váš podnet. Ako nás informoval správca komunikácie dané zábrany proti parkovaniu dávalo osadiť odd. správy komunikácií a následne sa ešte doplnili v roku 2006.
Išlo o projekt schválený cestným správny orgánom a aj políciou, nakoľko na chodníku neustále parkovali autá a chodník bol prakticky nepoužiteľný.

Oddelenie komunikácie a marketingu

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania