Kamera

Zodpovednosť za riešenie: Zohor

Vyriešený
meno
Vrabcová Vrabcová 17. augusta 2015

Na staničnej ulici a v okolí stanice chýba kamera. Mne na aute najskôr zmizli drahé puklice a potom stierače. Určite nie som jediná. Je to obrovsky problém pre mňa, pretože som mamička na rodičovskom príspevku a nemôžem si dovoliť stále niečo na auto kupovať. Jeden stierač ma vyšiel na 30 euro a zmizli oba. Tak isto puklice na auto stala jedna 10€ a zmizli všetky 4. Chcem Vás teda pán starosta poprosiť, či by ste nemohli zariadiť, aby sa na staničnú budovu namontovala kamera s nočným videním.
Okrem krádeží sa tam dejú aj iné kriminálne činy, ako je rušenie nočného kľudu, popíjanie alkoholu na verejnom priestranstve, atď... Stretávajú sa tam taktiež aj neprispôsobiví občania, ktorí tam nechávajú odpadky a hlasno spievajú, či rozbíjajú obecne zariadenia.
Ďakujem za vybavenie.

25. august 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, podnet je zaregistrovaný.

Obec Zohor
25. august 2015

Odpoveď samosprávy

V zmysle Vášho podnetu Vám uvádzame nasledovné:
- v súčasnosti máme schválený projekt na kamerový systém - výstup z dediny smer Lozorno a predpríprava na výstup z dediny smer Láb získaný zo štátneho rozpočtu SR na zabezpečenie úloh prevencie kriminality
- v mesiaci 10/2015 budeme podávať ďalší projekt na kamerový systém - výstup z dediny smer Stupava a doplnenie kamery na výstup z dediny smer Láb a podľa finančných možností bude začatá príprava osadenia kamery v okolí železničnej stanice.

starosta obce

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania