Objekt Zahradnicka 95 - priame okolie

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

Vyriešený
meno
obcan 18. augusta 2015

Na prakovisku priamo u muzu objektu Zahradnickej 95 (Billa) je sustavne neporiadok.

02. september 2015

obcan

Okolo tohto objektu je stale neporiadok, je tam z prevadzok najma Billa.... Ziadam samospravu, aby kontaktovala spravcu objektu, aby zabezpecoval kontinualne docistovanie.
09. september 2015

obcan

Prosim opatovne zaslat na MU Ruzinov na vybavenie. Treba oslovit spravcu Zahradnickej 95, aby zabezpecoval docistovanie priame okoli budovy!!! Kto to ma riestit, obcania???!!!
28. september 2015

obcan

Moze MU Ruzinov/ Odbor RRaZP vysvetlit preco je tento podnet oznaceny ako nerieseny? Obcania maju znasat neporiadok ako samozrejmost. Urcita cast zelene na parkovisku u objektu Zahradnicka 95 smerom ku Slovanetu bola pokosena, ale nedocistena. Kto kontroluje vykonanu pracu? Je financovana z dani obcanov!!!!!
16. október 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
spoločnosti Billa bolo zaslané upozornenie. Telefonicky sme kontaktovali spoločnosť Billa, prevádzku na Záhradnickej ulici. Uviedli nám, že okolie kontajnerov pravidelne dočisťujú, v prípade, že kontajnery zamknu, ráno ich nájdu vypáčené. V nočných hodinach sa v kontajneroch prehrabujú bezdomovci a znečisťujú okolie.
Súčasne sme im odporučili doriešiť majetko-právne vzťahy k pozemku pod kontajnermi a zvážiť vybudovanie uzamykateľného kontajnerového stojiska.


kancelária starostu
16. október 2015

obcan

Dovolujem si poziadat MU/MC Ruzinov priebezne dohliadala na dodrziavania poriadku a cistoty nasho ZIVOTNEHO PROSTREDIA. Nas, obcanov, zaujima vysleny efekt a nie prehadzovanie kompetencii. Pokial okolo objektu Zahradnicka 95 bude neporiadok, tak budeme davat dalsie podnety. Vyhovorky nefunguju!
19. október 2015

Dantes

Priamo vedla schodov zo Zhradnickej k parkovisku vedla objektu Zahradnicka 95 oproti Slovanetu je nechany po "koseni/docisteni" ozajstny pekny kutik, vid snimok... ??!!
20. október 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
okolie kontajnerov bolo dočistené.

kancelária starostu
01. november 2015

Dantes

Nedocistene pakovisko pri Zahradnickej 95 oproti Slovanetu

Tento kus zelene na parkovisku je v tamto stave uz vyse mesiaca; je priamo vedla schodov zo Zahradnickej na parkovisko oproti Slovanetu. .
25. november 2015

obcan

Stav je opatovne neuteseny, Na snimku 2 je zachytena cast travnika u schodov zo Zahradnickej na parkovisko, schody vedla zastavky MHD. Tento pas nebol za celu dobu docisteny. Sminok 1 poukazuje na okolie stojky OLO.
26. december 2015

obcan

Okolie je docistene.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania