Hydinarska ulica

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Podunajské Biskupice

Neriešený
meno
Juraj 19. augusta 2015

Dobry den,

Chcel by som nahlasit nebezpecnu situaciu na Hydinarskej ulici, kde si denno denne skracuju cestu mimo Bratislavsky soferi. Tito soferi jazdia bezohladne! Nielen ze nedodrziavaju maximalne povolene rychlosti, ale jazdia uz po aj tak uzkej ceste stredom, cize pri vyjazdoch z bocnych ulic (Monardova, Boragova a pod.) vznikaju denne kolizne situacie.
To nehovorim ani o moznosti, ze niektore dieta na bicykli moze z bocnych ulic vybehnut nechtiac na Hydinarsku a moze nastat velmi smutna kolizia.

Najlepsim riesenim by bolo nejakym sposobom zakazat vjazd tychto soferov, bud znackou "zakaz vjazdu okrem obsluhy", pripadne "prejazd zakazany"

18. december 2015

Peter

Plny súhlas. Je to nebezpečné nakoľko tam chodia na 80% cezpoľný. Môj otec to aj písomne hlásil na starostku. Prisľúbili, že tam osadia retardéry a dajú rýchlosť na nižšiu + meranie rýchlosti.
18. december 2015

Juraj

Ako žiaľ sám vidíte, nikto to nerieši, ani len komentár z úradu oficiálny... Pri tom je na dennom poriadku autá jazdiace aj cez 70km/h a to popri peších, či dokonca matiek s detmi v kočiari. Klasické Slovensko, pokiaľ sa nič vážne nestane, neriešime.
20. marec 2016

Peter

Uz je po volbach , starostka ma isty flek , nic sa diat nebude. My mame ten isty problem na Druzobnej , slubovane chodniky nebudu nikdy. Na kilometrovej ceste su 2 spomalovace a nepridaju ziadny . Nie je zaujem. Ale stavebne povolenie pre Podunajsku branu podpisala velmi rychlo , mozno nejaka ina motivacia ;-)
20. marec 2016

Juraj

Ahoj,

Predpokladám, že "Podunajskou bránou" zabila viac múch jedno ranou... Keďže s projektom budú musieť byť dobudovane chodníky, rozšírenie ciest aj osvetlenie, či nové zastávky MHD.
Škoda len, toho nezáujmu zo strany úradu a riešenie len cez veľký developersky projekt. Minimálne ďalšie 2-3 roky podľa mňa k tomu aj tak nepríde, naopak zväčší sa hustota áut a to hlavne aj stavebných na cestách bez chodníkov... Je to smutné.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania