Jazierko na Rybnom námestí

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Staré Mesto

Vyriešený
meno
Jakub 24. augusta 2015

Po daždi sa na Rybnom námestí hneď pri priechode pre chodcov zjaví takéto jazierko dažďovej vody napriek tomu, že kanál je hneď vedľa. Ako vidno na fotografii, okolo chodia skupinky turistov a špinavé jazierko skutočne nepôsobí dobrým dojmom.

Prosím o vyriešenie tohto problému úpravou a vyspádovaním dlažby na Rybnom námestí.

24. august 2015

Xena

Pri úprave terénu námestia odporúčm vziať do úvahy odporúčania týkajúce sa zabezpečenia priesaku dažďovej vody, ktoré spracoval p. Štefan Vaľo (sú dostupné v dokumentoch uvedených na najznámejšom celosvetovom portáli pre videá na internete).
25. august 2015

Staromestský Občan

Toto je teda slušná hanba, keďže ide o tak exponované miesto kadiaľ okrem domácich prechádza väčšina turistov, ktorí prídu do Bratislavy loďou alebo autobusom.

Prepadlina vznikla rozkopávkou a následne odfláknutým prinavrátením do pôvodného stavu. Aj v hornej časti je nepríjemne zvlnená dlažba.

Dúfam, že to dá pán starosta čoskoro do poriadku, tak ako dal opraviť dlažbu hore, okolo morového stĺpu. :)
13. september 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, o probléme vieme. Dali sme už vyčistiť odtokový žľab v strednej aj dolnej časti Rybného námestia. Zabezpečením opravy dlažby v dolnej časti námestia bolo poverené príslušné oddelenie miestneho úradu, oprava má byť v najbližších dňoch vykonaná.

Radoslav Števčík, starosta Starého Mesta
29. september 2015

občan Peter

Jazierko konečne odstránené, vďaka pán starosta!
Ešte v hornej časti námestia je prepadnutá dlažba...

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania